Lapsesuuga Eesti riigi kaitsmisest ja muust

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Lihtsalt huvi korras küsin, et kuidas teil on õnnesutunud Martat muudest TV-s näidatavatest vägivallastseenidest eemal hoida? Endal kodus sama vana laps ja ikka juhtub, et ta enne kella viiest Tomi ja Annit näeb AK-s uudiseid a la Gaza sektor. Inimese otsest mahalaskmist ta pole küll näinud (seda näebki veel, ma loodan, vist ainult filmis) ja püssi karta ei oska, aga tanke, sõdureid, tuld ja purukspommitatud maju küll. Vabandus, et sai veidi teemast mööda kommentaar.

  2. Me lihtsalt vaatame nii harva telekat. Oleme niimoodi harjunud, uudiseid tarbime ka pigem internetist.

    Marta saab küll enamvähem iga õhtu mõnda oma DVD-d vaadata, aga seal pole reeglina vägivalda. Ma olen televägivalla suhtes allergiline…

    (Tegelikult, ise küll vaatame “Losti”. Korra nädalas, õhtul pimedas. ilma lasteta 🙂

  3. Eraldi küsimus on kas lapsi peaks tõelisuse eest vati sees hoidma… pigem kui näidata neile, et maailmas pole kõigil mitte ühtmoodi hästi, siis hindavad nad võib-olla rohkem seda, mis neil olemas on. Ja kui sinna juurde veel õigesti osata seletada asju, siis pigem võib see kasvatada empaatiavõimet ja patsifismi neis.

  4. Meie Maria küsis hommikuse paraadi ajal, kas presidendiproua (ilmselt lasteaiast tulnud sõna) on see karvase peaga 🙂 (Müts oli lihtsalt selline suur ja karvane.)
    Hiljem üritas venda “Tervist, härra president!” ütlema õpetada, aga ei tulnud eriti välja.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar