Tagasi Kanaaridel…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Aga kus saab lugeda Justini lugusid?EPP! Soovin väga, et sa oma koti ja asjad täie tervise juures kätte saad! Seal ka vist praegu väga soe pole? Eestis -20, seal vist +20, nii et 40 kraadi vahet…

 2. Justini jutust saan ma aru, et kott visati siis minema kõige täiega. Jäid natuke hiljaks.
  Samas, mõtlesin just, et vot see ongi, mis mul tihti lõunamaa inimeste puhul arusaamatuks jääb ja isegi viha teeb. Kui sa oled koti ära visanud, siis nii ütlegi, mitte ära räägi, et oh ma andsin selle sellele tüübile, te olite kunagi sõbrad. Mu arust on see valetamine.
  Kui ma nüüd Justini jutust nii aru sain, nagu on.

 3. Tundub jah, et Manolin valetab. Või noh, ma ei tea ka, kumb valetab. Siiski kipun natuke rohkem kalduma selles suunas, et Manolin valetab ja Videvik räägib tõtt. Kas ma seda üldse kunagi teada saan?
  Mis seal ikka, vähemalt huvitav on ja päike paistab.

 4. hemingwayl kaotas ta esimene naine terve kohvritäie kirjandust ära, mis vaene Ernest oli kokku keeranud.

  Ernest sai aru, et tuleb midagi uut ja paremat kokku keerata:=)

  Ära lase nina norgu ega sabakest sorgu.

  Ja Ristikivi Karla on ju ütelnu:
  Kõik mis kunagi oli, on kusagil alles.

  Vaata sinna kusagile, sääl on rohkem, kui Sa arvasid

Arhiiv

Hiljutised kommentaarid

Sliding Sidebar