Mõõn enne tõusu

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Mul on umbes nii praegu, et lugesin “Minu Moldovat” (laenasin, viin tagasi) ja mõtlesin, et eh, mis ma ikka teiste kirjutatut loen, kirjutaks ikka ise parem, sai ju lubatud! Ja nüüd loen blogisid…

 2. pisut paralleellugemist 🙂

  We walked in silence down that dreary, winding little street without saying a word, she on one side, I on the other. There was not another soul in the street. I was in agony because I felt I had to speak to her and was worried that I might not be able to utter a word, she would disappear and I should never see her again. Then, if you can believe it, she said:
  ” Do you like my flowers? ”
  *
  Мы шли по кривому, скучному переулку безмолвно, я по одной стороне, а она по другой. И не было, вообразите, в переулке ни души. Я мучился, потому что мне показалось, что с нею необходимо говорить, и тревожился, что я не вымолвлю ни одного слова, а она уйдет, и я никогда ее более не увижу…
  И, вообразите, внезапно заговорила она:
  – Нравятся ли вам мои цветы?

 3. Toksisin guuglisse naljap2rast s6na ‘Moldovasse’ ja leidsin mitmeid eestikeelseid kirjatykke Moldovast. Ei erinenudki v2ga palju sellest, millest mina kirjutasin.
  Ka paralleellugemine, eh?

Arhiiv

Hiljutised kommentaarid

Sliding Sidebar