2008 ja 2009

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Seda juttu lugedes tuli mul meelde üks raamat, mis mulle endale jõuludeks kingiti. Raamatu pealkirjaks on “Raamat inimestele, kes teevad liiga palju” 🙂 See on raamat, kus igal leheküljel on üks lause ja pilt mõnest loomast, väga mõnus lugemine ja pakub erinevaid võimalusi, kuidas EI öelda. Link kah: http://www.rahvaraamat.ee/index.php?id=62&no=R060141

  2. Postimees Arter ajakirja kujul kaob nüüd ära, tuleb kuidagi ajalehe kujul ja seal enam sellist kolumnit ei hakka olema. Natuke on mul kurb meel (palju kolumnialguseid on valmis kirjutatud, aga eks nad jäävad kusagile mujale, võibolla kirjutan siiasamma blogisse mõnegi neist ära) – ja muidugi on kergendus ka, eks see oli ikka suur koormus, muude asjade kõrvalt korra nädalas selline jutt kirjutada. Sellepärast ma seal vahepeal varem blogisse kirjutatut ka avaldasin, et lihtsalt ei jaksanud.

  3. Hääd Uut!

    Tead, aeroobika on jah täitsa tore asi. Jõuan rohkem, ja pea lööb klaariks. Ise enda peal täitsa ära proovitud. Ma käiksin iga 2,3 päeva tagant aeroobikas, kui saaks

Arhiiv

Viimased kommentaarid

  • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
  • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
  • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
  • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
  • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar