Alustagem uut blogiarvustusmängu! Kirjuta ja kingi endale raamat ;)

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Aga kui mu blogi on küll vanem, aga pole blog.tr.ee-s registreeritud? (st ma arvan, et pole, mina ise seda küll teinud pole).
  Ma kirjutaks kohe paar arvustust kindlasti, sest raamatud on loetud ja uusi tahaks kah:)

 2. Mina olengi see, kes eelmise aasta detsembris alustas oma blogi ja tahtsin hakata sinna ka teistest raamatutest kirjutama, aga ei ole saanud aega. No ma ei teagi nüüd. Kas nüüd sobin osalema? blog.tr.ee-sse panin ennast eelmisel aastal küll kirja.

 3. Justin kirjutabki “Minu Eestit”!

  Jah, Heler, võid küll kirjutada. Su blogi on ju vanem kui kolm kuud. (Aga kirjuta ikka vahel muud ka 😉

 4. Teemast pisut välja, aga kui oled lugenud Joanne Eck’i raamatut “I Am Happier to Know You” – see on nii sinna “Minu-raamatute” sarja sobiv. Nii et kui mujalt maailmast pärit kirjanikuga võrrelda, siis nautisin Minu Ameerikat ja Minu Hispaaniat samavõrd Ms. Eck’i kirjutisega. Loodan kindlasti ka kõik teised sarja raamatud omandada ja läbi lugeda.

 5. Oh Jeez – no ma siis ikkagi tegin teoks selle millest m6tlesin – ristike selleks aastaks kirjas 🙂
  Näedsiis isegi, et niikui sellest raamatust m6tlen, nii tuled Sina ja “Minu…” sari meelde!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar