Ajalooline öö

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Obama puhul meeldib mulle, et ta pole kuulekas parteisõdur, standardpakett, tal on oma rida. Näiteks erinevalt DP pealiinist on tal tihe side kirikuga ja ta on DPd kutsunud üles sidemeid usurühmitustega tihendama. Ta ei karda oma arvamust välja öelda, kuigi see võib olla talle kahjulik poliitilises mõttes. Obama kampaanias oli sümpaatne see, et see oli asjalik, tulevikku suunatud, mitte vastase pidev mustamine, millega kohati üllatavalt räpaselt tegeles McCain.
    Esialgselt vaatlemisel tundub, et Obama võib ette võtta ootamatult jõulisi samme, äkilisi pööranguid, mida varjab petlikult pehme väliskülg.

  2. Loen kuulan ja vaatan ning meenub vana tarkus, et igal rahval raskel ajal on vaja messiat kelle poole kummardada ning kellele panna lootused paremale elule .
    Mul pole Obama vastu midagi, aga tahaks eestlasliku skepsisega siiski vahele öelda, et ootame vaatame mis saab
    kindlasti pole uue presidendi näol tegu rumala inimesega, vastupidi -suurepärase hariduse ja poliitikukogemusega mees, kellel aga puudub reaalse administratiivse töö kogemus riigiorganis . Minu arust suures osas USA-s presidentideks saanud endised osariikide kubernerid, kellede valitsemiskogemus on olnud rahvale näha-kuulda. Praegu on tegu niinimetatud musta hobusega, hea kui tal õnnestub panna kokku võimakas meeskond ning tore kui 4 aastapärast saaks öelda: oli hea valik.
    Ning kas ma eksin aga pigem olid valge elanikkonna häälteeelistuses kaalukategooriaks võimalus valida Buschi vastu, musta kogukonna hääled olid nii kui nii automaatselt olemas.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar