Annaks natuke New Yorgi nõu

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Miks nii, Marika? Lähema poole aasta jooksul väisavad Ameerikamaad tuhanded eestlased, kes ostsid endale odavad 4tuhhised lennupiletid. Kindlasti mõnigi neist loeb Epu blogi ning kavatseb NY-s peatuda.

  2. Ma sellepärast just kirjutasingi, et tean New Yorgis elavate tuttavate kaudu – igaühel on hunnik tuttavaid nende Estraveli odavate piletitega tulemas ja kõigi esimene küsimus olevat, et kus ööbida.

  3. Tere Epppp

    meil ka neljakesi see estraveli reis, ja kõige raskem ongi see new yorgi öömaja. Lihtsalt hullumeelselt kallis, kas tõesti pole seal selliseid odavaid kohti. Kas mõni eesti pere ei tuleks vastu, ja pakuks peavarju. Võibolla et tead midagi, oleks väga tänulik.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar