Mis teha, kui suhtled pankrotti läinud firmaga

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Ei ole mingi spets, aga pöörduksin esmalt tarbijakaitseametisse. Neil on oma infotelefon, Tartus on vastav ja vastuvõttev ametnik ka täitsa olemas. Sealt võib kuulda, kas teistelgi inimestel on antud firmaga probleeme.Aga tõenäoliselt tuleb ikka kohtusse minna.Märkasin muide, et kohtutäitur selle aknamehe käest juba mingeid summasid väja nõutabki (ametlikud teadaanded) – seega, keegi kohut käib.
  Mina muidugi nats imestan, et kuidas te nii julged olid.Võtta odavaim pakkumine tundmatult firmalt…Ise uuriksin enne hoolega, et kuidas see odav hind saadakse ja muidugi uuriksin ka firma mainet (guugeldaks, küsiks inimestelt, küsiks otse, et kus nad teinud on).

 2. kui pankrot on valja kuulutatud, siis tuleb suhelda pankrotihalduriga. Kutt ise ei tohi seal enam midagi majandada. Pankroti kuulutab valja kohus, kes maarab ka halduri, nii et tartu maakohtust peaksid teada saama, kas lugu toesti nii. vanasti avaldati pankrotiteaded vist riigi teatajas ka. ma ei ole kyll sellega enam 10 a kokku puutunud, aga systeem peaks toimima laias laastus vanamoodi – esitad haldurile noude, tema kraabib koik nouded kokku ja raha ka, niipalju kui yldse tulemas on, ja jagab siis volausaldajate vahel laiali. kui kutil yldse kuskilt mingit raha veel saada on, void saada mingi osa oma ettemaksust tagasi, aga tavaliselt… well, don’t get your hopes up.

 3. Pankrotiteated ja pankrotihalduri andmed avaldatakse http://www.ametlikudteadaanded.ee. Just vaatasin, et ei ole avaldatud…niikaua kui pankrotti veel ei ole tuleks tüübile pinda käia, ehk saad vähemalt osa raha kätte. Kui firma on varatu ei ole pankrotimenetluse kaudu küll lootust midagi saada.

 4. On olemas ka selline kasulik koht nagu krediidiinfo.ee , seal saab teha päringuid firmade finantsseisu, sh võlgade kohta. Tänase seisuga on sellel aknafirmal üle 190000 krooni eest võlgu, aruandlus toppab ja maksudeklaratsioonid esitamata (http://firmaparing.krediidiinfo.ee/jakjs.php?eregnr=11351180). Nii et, see firma ei ole vist juriidilises mõttes pankrotis, küll aga sisuliselt ehk (sinna 190 tuhhile lisanduvad tõenäoliselt ka klientidele tegemata tööd).
  Ehk teil laheneb see lugu siiski mõistlikult. Ja kui tegemist on maksuvõlglasega, siis võib-olla saate kokkuleppele mõnel muul viisil kompenseerimise osas? Kogu makstud raha tagasisaamise lootus pole parakus suur:(

 5. Janno Üle .Peaks olema uus firma OÜ LÄTI AKEN või OÜ PAIGALDUS GRUPP tel. 5586160 Ta peaks olema paigaldaja ka Tartu Fensteris.Inimene on endiselt võlgu ka altuurana ja ilma lepinguta tegematta töödega.Ja arvan et neid raha-ootajaid on päris palju kellele ta võlgu on.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar