“Ärka üles! Meie panka ei ole enam!”

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. lugesin just raamatut Brandon keegi, kelle raamatu nimi on “Rännak” ja kas sa kujutad ette, selle raamatu meetod tõesti toimib. kohtasin kedagi, kes on seda meetodit kasutanud ja tlnas kursustel käinud, ja ta teeb tõesti ainult neid asju, mida ta tahab. ja mis põhiline, ta teab, mis asju ta tahab. Ingliskeelne versioon on siis “journey”

  2. Oleme kohal.
    gra, juba sellepärast tasub meil raha võtta eks-Washington Mutualist, sest Ameerikas, vähemasti selles pangas on selline tobe süsteem, et me ei saagi rahale muudmoodi ligi kui pangakontoris. St me ei saagi vajadusel netipanga kaudu seda liigutada. Mina alguses ei uskunud, aga nii see on. Varem tundus hea variant raha kogumiseks, aga nüüd, kui enam ei usalda süsteeme, oleks parem siiski omada kiiret ligipääsu, kui vaja reageerida.
    Parajad “Suure Depressiooni” meeleolud on tõesti, vähemasti minu hinges, aga asun nüüd kohalike telekanalite ja inimeste jutuga tutvuma… Ajalooline periood on igatahes.

  3. Yhe mehe 6nnetus v6ib olla teise mehe 6nn. Mina n2ieks olen WAMUle circa $7000 krediit kaardiga v6lgu. Ehk ei peaks neile enam kuumakse saatma? Kui keegi helistab ja nad ei ole WAMUst saadan pikalt. 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar