“Petrone Printil” lahtiste uste päev!

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Kahju, liiga hilja ilmus see kuulutus. oleks muidu ka läinud, mõtlesin korra, et läheks sinna lahtiste uste päevale. aga saksa keel ise ei pakkunud just suurt huvi

  2. Oi kui kahju. Tulen alles homme Tartusse. Mul on “Minu Ameerika” esimene raamat plaadil ja vean seda nüüd autos kaasas, et äkki kusagil trehvame. Helikiri on selle juba netti üles riputanud ja vaatasin, et pimedad on tänaseks seda juba 12 korda kuulanud, loodetavasti meeldib neilegi:)

  3. Hei
    homme kirjastuse koosolekul arutame, tegelikult võiks ju teha näiteks iga reede lahtuiste uste päevaks. Aga lõpukellaajaks sobiks pigem vist 19? või 18?

  4. Hommik! Mulle isilikult istuks kell 19.Ja veel üks idee – ma muidugi ei tea,kui suured teie ruumid on,kuid kas ei võik seal korraldada nn.”raamatuklubi õhtuid”.Toimuksid vestlused,kus saaks vabalt rääkida oma mõtetest,mis tekkisid mingit teost lugedes.Ja raamatuid võiks võtta nii teie kirjastusest,kui ka mujalt.Tunnen ammu,et midagi sellist on meil Eestis puudu.Puudus on ka ühest mõnusast väikeset raamatupoest-kohvikust.Rahva Raamat(mis nüüd Tartus on) on minu hingele liiga suur,liiga palju sebimist,kuigi valik on jah hea. Ja kui juba puudusteks läks,siis Tartus on puudus ka ühest korralikust vanakraami laadast nagu on Tallinnas.Vabandust,et hommikul sattusin palju virisema.

  5. Vanakraami laat Tartus on, Jaama tänaval, nädalavahetustel.

    Mingisugune kohvikklubi-raamatuvahetuskoha idee käib minulgi peal, kirjutasin sellest siin blogis juulikuus.
    Praegu kirjutame Tartu Lastehoiuseltsi projekti Vabaühenduste Fondi septembri tähtajale, aga olen mõlenud, et jaanuariks võiks ju VÜF-ile kirjutada sellise raamatuklubi oma. Aga ma ei saa seda oma peale võtta, saan aidata. Ja seni pole leidnud inimest, kes selle raamatuklubi hingeks tahaks hakata.

  6. lugesin Ekspressist, et otsid nelja või viite inimest kirjastusse tööle. Arvestades palju Eesti kirjastustes inimesi töötab, siis see tundub küll kohutavalt ebaefektiivne

  7. See oli tegelikult veidi valesti tõlgendamine ajakirjaniku poolt. (Ekspressis oli kirjas ka, et mu lapse nimi on Anne.)
    Ei võta kedagi tööle selles mõttes, et tööleping ja sots.maks. Inimesed on tulemusepõhiselt töötamas.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar