Ma vist ei olegi enam blogija

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Kirjuta jah rohkem blogisid 🙂
  Ma istun nagu tukunui raamatukogu järjekorras ja ootan sinu ameerika raamatuid. Raamatute eelarve jälle kriisis, seega omale osta hetkel ei saa.
  Seega tuleb kuni saan raamatute ligi leppida sinu blogiga 😉

 2. Huvitav ja ilmselt õige tähelepanek see ego ja jumala suhe inimeses.

  Ometi kahtlen, kas see on päris õige, mitte kirjutada enesest. Mida teame me tegelikult teistest? Ainult väliseid märke ja tegusid. Teiste inimeste tundeid mõistame ainult läbi oma elukogemuse ja samastunmise.

  Sina kui juba valmis kirjanik oled ehk osavam teisi kirjeldama ja tajuma. Mina olen siiani arvanud, et ka kirjanikud kirjutavad erinevatest vaatenurkadest läbi oma elus kogetut, lisades sinna garneeringuks teistsuguseid olusid ja kõrvaltegelasi.

 3. Oled ikka, ainult vahel tulevad pikemad pausid sisse. Sina nagu mõned teisedki ei saa olla ilma kirjutamata. Ja tagsisdet vajad ka. Ses mõttes on blogimine hea variant – kirjutad midagi ja vaatad, kes lugemas käivad ja kaasa mõtlevad/kirjutavad.
  Aga Hundiulul on õigus – kirjuta või kastanimunadest, ikka on see sinust enesest.

 4. räägitakse et need kes on võitnud filmi-oscari, elavad kauem kui need, keda ainult esitati nominendiks. edevus ja sellega kaasnev kuulsus ka avab mõningaid uksi.

 5. appi kui kummaline äratundmine mind praegu tabas…kuidas elu spiraalitab ning kõigeks on oma aeg ja koht:)
  ma ei loe sinu blogi just tihti aga mingil X korral oli siin teema umbes sama. kas loobuda blogimisest või kirjutada edasi? ja kummaline ongi see, et tahtsin sulle toona kirjutada neidsamu mõtteid Egost ja Jumalast. isegi “vastikust maitsest”, sest ma olen kogenud kuivõrd vastik see on. mõtted mul olid, kuid sõnu ei leidnud.

  see on NII ILUS kuidas sa oled osanud need mõtted täna siin sõnadeks vormida! natukene hingekraapiv ka.

  *Epp, kas sa ühe naise Igatsusest ei tahaks kunagi kirjutada? naise, kelle hinges koduperenaine ja prostituut kahevõitlust peavad. koduperenaine, kes tahaks olla rutiini ja pereelu ori, ning prostituut, kelle keha januneb kogu maailma kire, lõbu ja seikluste järele.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar