Anna ja Marta lähevad luku taha

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Mitte et see nüüd väga oluline oleks.

    Kohtusime ühes kommentaariumis blogide avatuse ja suletuse küsimuses. Seal olime ühel meelel, et teemas on huvitavaid pooltoone. Loodan, et Sa omad mõtted selles osas ka kunagi lahti kirjutad nagu lubatud.

    Mina olen samuti vahepeal mõtelnud. Austan Sinu otsust panna lapsed “luku taha” tänu pooltoonidele. Siiski loodan edaspidigi näha aeg-ajalt avatud blogides ja mujalgi fotosid Epp ja Justin Petronest koos lastega. Anna ja Marta on Petronede perekonna täieõiguslikud liikmed. Nad on osa (tegelikult peamine osa) teie elust.

  2. Kas see otsus on seotud hiljuti ühes teises populaarses blogis avaldatud kriitikaga laste eksponeerimise eesmärgil?

  3. Seal selles teises blogis tehti Epule ilmselgelt liiga ja kõrvaltvaatajalegi oli näha, et tegemist mingi isikliku ärapanemisega. Aga laste luku taha panemine on ilmselt hea mõte – et kaitsta neid justnimelt selliste pahatahtlike blogijate eest, kel endal lapsi pole, aga kasvatusteemadel hirmus “targad” õpetama.

  4. Hundi ulg, võid saata oma kontakti ja saadan sulle kutse.
    Praeguse seisuga üritasin kõigile kutsed saata – kui keegi järsku kahe silma vahele sai, palun küsi uuesti.

    Jah, see otsus on seotud sellega, et I-de blogis oli Anna pilt üles pandud ja rahvas kommenteeris teda. Aga olin seda ka enne mõtisklenud, et kas peaks laste fotod kinni panema.

  5. See mis I-de blogis sinu laste kohta öeldi oli lihtsalt vastik. Iga ema uhkus on tema lapsed.
    Seega mõistlik otsus lapsed lukutaha panna.
    Mina olen igal juhul selle poolt.

  6. Ehkki see, jah, näib allaandmisena “teatud blogijate” surve ees, on tegelikult ikkagi mõistlik samm – just sellepärast, et sellised tüübid ei saaks end sinu laste ellu toppida. Aga et lapsed on vahvad, blogi armas ja pere tore, siis, jah, saadan meili küll, et lugema kutsutuks saada. Blogivärk on ikka müstiline – mitu päeva ei loe ega tea ega huvitui, siis järsku torkab pähe: oot-oot, kuidas annal-martal läheb? Ja see vanaema leiutis – MARTANNA – see on ikka ka geniaalne. Ise mõtles välja v?

  7. Ise ikka.
    Ta on vägagi loominguline ja ta on muide hea kirjutaja ka(Justin on selles suhtes temasse.)Ta blogis on küll praegu minu maitse jaoks liiga loetamatu formaat: must taust ja valge tekst.
    Ta vist läheb ka kappi oma blogiga, aga samas tundis muret, et kes teda siis lugema hakkab?…

  8. Aitähh kutse eest!
    Ma külle pole I-de blogi lugenud ja ei tea mis värk on, aga lapsed lukku panna polegi nii paha mõte.
    Mimi blogi lukutamisest oleks jube kahju tegelikult – minu arust lisab tema juurde Sinu blogile, no see “the other side of the story” ehk igal saial on kaks kannikat, igal lool on mitu külge, kust otsast vaadata – Mimi on nii vahva!
    Kas piltidele mingit kirja peale ei anna panna, et Epp Petrone omand ja kui keegi Sinu blogist pilti kasutab, siis on kohe näha, et pilt on ilma loata näpatud?

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar