Märksõnu reisilt ookeani äärde

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. pean ausalt tunnistama, et saan täpselt aru, mida sa tundsid seal laine vahel 🙂 ma just kuu aega tagasi olin ka siukses kohas…

  kisasin mind materdavate lainete peale ka ysna vihaselt ja ookeaniga harjunud sõbral oli pärast tykk aega kõht kõveras :)))))

  aga sinu kirjutist lugedes tekib hoopis kysimus mul, et kas sa varem ookeani ei ole sattunud? mul oli ameerikasse minnes kyll yks suurimaid soove ookeanis ujuda. noh, ujumisest jäi asi kaugele, aga mingi tunde sain kätte. hiigelsuur…

  jah, lasta ookeanil end võtta… see nõuab suuremat sydant kui ookean ise 🙂

 2. Hommik ;). Olen küll ookeani sattunud erinevates maailma kohtades, isegi lausa elanud aasta aega ookeani ääres (siinsamas New Yorgi lõunaosas Belle Harboris), aga niisugust suurt lainet polnud varem kohanud.

 3. minulgi sel aastal samalaadne kogemus lainega madistamisest selja taga. 🙂

  aga püksata lapsukeste koha pealt nõustun su ämmaga. veel ligi 20 aastat tagasi, kui minu vanemad lapsed veel pisikesed olid, oli see tavaline, et väikelapsed jooksid rannas alasti. kui mu tütar väike oli (13 aastat tagasi), ma seda enam ei teinud. võib-olla tekkisid mul endal mingid kompleksid? aga avalikus kohas mu laps ilma trikoota ei olnud. ainult koduaias. sest tõesti, inimesi on igasuguseid, ka halbu, kahjuks :S

 4. kummaline on see elu… 1-aastane laps peab rinnahoidjatega olema, samas kui täiskasvanud naine vôib avalikult rinda anda… eurooplane on ikka parem olla, lapsed vôivad paljalt ringi silgata 😉

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar