Ja märksõnu aiapeolt

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Päikest on nii vähe, see vajutab pitseri kogu suvele.
    Võib-olla tuleb august ilus? Võib-olla läheb veel kõik korda?

    Ära sa edaspidi ise ja ka lapsi luba ookeanilainega möllama.
    Ma tean üht õnnetust, kus täismees ei suutnud välja tulla.

    Palju õnne Sulle ja Annale!

  2. hehee. Mul oli triipudega sama kogemus. Kuna mu enda juuksur puudus, siis tegi nüüd üks teine juuksur mulle pähe triibud. Ja triipe tahtsin ma teha ainult sellepärast, et esimene kord, kui mu oma juuksur tegi umbes 10 blondi triipu, sain ma tuttvatelt komplimente stiilis – oled särama löönud, jne.

    Nüüd aga keeras keegi keskealine juuksur Maie mulle rahulolevalt mõmisedes pähe
    sellise käki, et otsustasin mitte enam triibutada.Õde ütles: “see soeng teeb sind 10 aastat vanemaks. Ja blondid juuksed sulle ka ei sobi.”
    Ahah, järelikult olen siis 42! Ja sellest sai alguse minu esimene keskeakriis, mis õnneks lõppes ka suht kiiresti.

  3. Aga muidu olen ma kuulnud, et 50aastastel (naistel) on juustes juba palju halli. Mu vanaemal, olid tõsi küll, täiesti blondid juuksed ka veel 55selt, kuid mu ema rääkis sellest alati kui millestki väga erilisest, kuna tal endal tuli juustesse halli juba 25selt. Ja üks mu tuttav läks 30selt täiesti halliks, kui tal laps enneaegselt sündis. Nii et – sõltub lmselt geenidest.

  4. Mulle tundub, et halliks minemine sõltub äkki ka juuste värvist. Meie pere naised on kõik eestlaslikult kartulikoore värvi juustega. Vanaemal, kes saab sellel aastal 80, on juustes vaid üksikuid halle karvu. Ema, kes on ka juba peale viiekümne, pole justkui siiani halle juukseid maininud. Samas mu brünett sõbranna, kes on alla kolmekümne, kurtis juba mitu aastat tagasi, et ta on juustest esimesed hallid karvad leidnud.

  5. Ma olen eestlaslikku kartulikoorevärvi, olen 21 ja mul on halle karvu peas rohkem kui 1. Pigem umbes 10.

  6. Palju õnne, Epp! Tagantjärele küll, aga see-eest siiralt:) Minu sünnipäev on täna ja üritan just sellega kohaneda vastates pidevalt helisevale mobiilile ja sissesadavatele meilidele. Basseinipeost ja muudest aktiviteetidest omas kodus õnneks pääsen ja lähen õhtul hoopis oma kaksikõe sünnale:)
    Tahtsin veel öelda, et kui Eestisse tuled, siis mine kuhugi rohelusse ja hinga hästi sügavalt sisse Eestimaa õhku – see on midagi väga erilist ja kodust ja hoopis teistsugune kui mujal. Laekusin täna öösel 20 tunni pikkuselt reisilt, seljataga 1000 km autosõitu ja kaks mereületust ja koduõues autost välja astudes tundsin seda lõhna – suve ja soojuse ja kodu lõhna, selline rohe-roheline lõhn, mida kusagilt mujalt maanurgast mitte kunagi ei leia:)

  7. (”ja et suurt sõda ei tuleks”, soovisin ma alati enda soovile juurde, ja soovin praegugi)

    NB!
    SÕDADETA TULEVIK
    Dieter Duhm
    Kentaur 2008

  8. Haigusega on nii, et tuleb r22kida. V2hk on tegelikult yllatavalt emotsionaalne haigus. Eriti rinnav2hk pidada tekkima siis kui naine 6nnetu on – abielu ei suju, lapsed ei kuula s6na, t88l l2heb allam2ge… ja potsti! ongi rinnav2hk. Aga samas aitab v2hi vastu just positiivne suhtumine (muidugi ega see ei p22sta, onju, aga m2rksa parem on olla kui positiivne suhtumine on) ja seda omakorda saab l2hedastelt- kui tunned, et hoolitakse ikkagi. Kui on s6brad ja sugulased, kes muretsevad ja toetavad. Mu 2mmamammal on juba 13 aastat v2hk ja juba 13 aastat on see nii kaugele arenenud, et opereerida ei saa ja ravile nagu eriti ei allu. Kord l2heb paremini, siis j2lle halvemini, siis j2lle paremini… nii see elu on, v2higa v6i v2hita.

  9. Tahtsin Sulle Epp õnne soovida ja samuti tänu avaldada. Sinu raamat “Roheliseks kasvamine” on üks kolmest raamatust, mis on mu elu(põhimõtteid) muutnud. (Teised kaks “No logo” ja “Unelmate ühiskond”).

    Ma väga loodan, et suutsid peale minu veel paljusid inimesi mõjutada ning kõik koos saame maailma paremaks muuta.
    Tänan!

  10. Minu arvates on hallid juuksed stiilsed – aga hoolitsetud peavad olema, vàrvitud juustega on palju vàhem vaeva 🙂 Aga mis puutub triipudesse…. Siis mina teen neid umbes paari kuu, mitte paari nàdala tagant, nii nagu juukseotsad lòigata tahavad (tingimusel, et ma ei ole pàrapòrgus 🙂 ), minu arvates triipude positiivne kylg ongi see, et need vòivad natukene vàljakasvanud ka olla (aga okei, mul on peas umbes kolme-nelja vàrvi juukseid ja pàike ka pleegitab). Aga see on kyll, et korralik spetsialist peab olema, nagu yks juuksuriajakiri ytles, et “highlights is a rocket science”.

    Aga parem natuke ilusamini riides, kui natukene kehvemini. Jòudu ja ròòmu!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar