Linke vabatahtliku töö (ja ümberilmareisi) kohta

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Jah, see EVS on hea variant alla 30aastastele, maksavad nt lennupileti kinni. Vanuse suhtes nad erandeid ei tee, küsisin. Aga kontakt sealpoolse, vastuvõtva organisatsiooniga tuleb ikka ise luua. Vähemasti nii sain mina aru.

  2. Jaa, ikka, aga see on väga lihtne.
    Mina veetsin enda esimese aasta Poolas EVSiga. Lennupiletid (edasi-tagasi), majutus, toit, kohalik transport, sportimisvõimalused jne oli kõik kaetud, plus saab pisut taskuraha (summa erineb riigiti).
    Neid vastuvõtvaid organisatsioone on palju, nii neid, kel juba projekt valmis ja ootavad sobivat inimest, kui ka neid, kes otsivad inimest, et siis kirjutada just talle sobiv projekt (see oli näiteks minu keiss).
    Ja tegelikult on tore, et sa saad ise otsida organisatsiooni.. sest siis saad leida täpselt selle, mis sulle tõesti sobib 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar