Vancouveris

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Hm, ma ei tea muidugi, aga ega sul suhkruhaigusele soodumust ei ole? Lendamine nagunii. Ega sul ülearu hea nädal polnd ka enne sõitu ju.
  Aga kuulu järgi on Kanada ravimissüsteem maailma parimate seas, mis maksmisesse puutub vähemalt. Ei tea muidugi, kuidas seal turistidesse suhtutakse.
  Nautige oma reisi! Niipalju kui töökõrvalt saab. Mul sai kahjuks puhkus läbi.
  Karksis jaanipäeval sadas. Nagu tavaliselt.

 2. Mina Jaapani köögile uut võimalust ei annaks. Ei taha ka mina rohkem neid sušisid jms imeasju -suppe süüa ega niisama näksida.

 3. Ma arvan, et see võib olla seotud imetamisega. Naistel ja lastel on järsk veresuhkru langus tavalisem kui meestel. Mul endal on seesama jama, eriti kui autoga sõita, et järsku läheb kõht tühjaks, ja siis silme eest mustaks. vedelik peab kogu aeg kaasas olema, ja mingi snäkk. (alati unustan) Samas on see ka psühholoogiline, nt kui lastega on palju mehkeldamist olnud, siis läeb kiiremini silme eest mustaks, kui üksi linna mööda kolades. vähemalt minul.

 4. Vancouveris pole käind, Kanadat pole näind, aga seda elukvaliteedi juttu usun.
  Oma kogemuse järgi, arvan, et selliseid kohti on suht palju Skandinaavias. Rootsis olen viibinud korduvalt linnakeses nimega Södertälje, vastab köikidele parameetritele.

 5. no jaapani toit ei tahenda kindlasti ainult sushit ja mingit naksimist(nagu eelpool mainiti). jaapani kook on vagagi rikkalik, tervislik, MAITSEV jne…ma ise igatsen seda tavalist talupoja toitu nagu seda eesti kook on…aga pean seni leppima jaapani toiduga…

 6. äkki sul oli ärevushäire? Siis ju ka tekivad sellised sümptomid, mis ühtäkki kaovad. Miski on sinus tasakaalust väljas ?

 7. jah, ma ka annaks jaapani köögile võimaluse, ta on seda väärt. Pealee sushki ootab sind veel selline hyva roog nagu jakiniku.

  Aga kui lähed kuskilsuhsity sööma,ära söö seda teise- vöi kolmandajärgulises tämavaputkas, ehkki ma tean isegi yhte sushiputkat yhes Rootsi linnakeses, kus oli väga puhas riis ja väga värsked katted.

 8. Aga äkki on hoopis nr.3 tulemas? 😛

  Kui vähegi mereandide fan oled, siis anna kindlasti veel jaapani köögile võimalus. Nemad teevad seda eriliselt. Alguses võtab küll natuke harjumist, mul oli ka kindlasti eelarvamus toore kala suhtes, aga läks üle. Ja peab mainima, et muidu ma mitte mingit toorest surnud olendit süüa ei kannata. Steak tartar näiteks – sellest pole minu meelest jäledamat asja 🙂 Nii et …try, try again!

 9. Hambavalust… jah, on võimalik, et lihtsalt valutab natuke ja läheb üle. Nõnda juhtub ju koduski mõnikord. Lendamine tekitab surve lisaks kõrvadele ju ka kogu ülejäänud kehale. Samas kui sul kusagil on mingi varjatud põletik, siis võib see lendamise tulemusel hullemini välja lüüa. Ei taha hirmutada, aga minul on selline kogemus olemas reisilt.
  Kui praegu ei valuta, siis ehk ei ole hullu.

 10. Tere Epp, loen vahel su blogi aga pole enne kommenteerinud.

  Minuga juhtus 29. juuni Finnairi Helsinki-NY lennus TÄPSELT sama lugu. Gröönimaa kohal ka veel. Paar minutit oli väga paha ja lõpuks ma minestasin suure kolksuga pikali kukkudes! Teadvusele tulles oli juba parem. Kui silme eest mustaks läheb, peabki vist kohe pikali viskama, horisontaalasend aitab.

  Mul ei ole enda teada mingeid terviseprobleeme ega põhjust ärevushäireks ja pole varem minestanud. Huvitav, kas see kokkusattumus võib tulla sellest konkreetsest lennukist? Tõenäoliselt sama lennuk ju, äkki on neil olnud viimased paar päeva kabiini survega probleem ja noored naised on esimesed, kes minestama kipuvad.

 11. Mann – huvitav kokkusattumus tõesti…

  Jaapani köök pole saanud uut võimalust ja ilmselt ei saa ka, vähemasti mitte seekord ja siin Kanadas… Korea köök sai võimaluse ja põrus… Vietnami köök sai võimaluse ja osutus meie uueks lemmikköögiks! Märt, soovitan sulle vastu Robsoni ja Haro nurgal West Endis asuvat Vietnami toidukohta Vina. Meile soovitati seda ja tõesti, tõesti hea.

 12. Epppp,
  Vancouveri kohta vaata seda klippi: http://www.youtube.com/watch?v=XH3IIzpwEhk
  Kanada koomik Rick Mercer on minu lemmik Kanadas (saad palju naerda, kui tema nimega veel youtube-is searchid) ja see Vancouveri-klipp n2itab, kui palju pappi peab sul olema, et seda jahisadam-Stanley parc-ylikooli kolmnurka nautida. Ilus linn, meeletult sympaatlik, kevadel k2isime. Nautige!

 13. Epp, kui oma pikalt reisilt tagasi tuled, lase südant kontrollida. Mu täiskasvanud tütar kukkus täna hommikul samamoodi kokku, tegelikult lausa minestas ära kaks korda järjest lihtsalt hommikul vara oma kodus. Silme eest must ja maailm käis tagurpidi. Kõik vereproovid olid korras, aga EKG näitas mingeid häireid ja arst ütles, et süda on nõrk. Kästi südant hoida (ei tea küll täpselt, kuidas see käima peaks, aga soovitati juurvilja süüa ja korralikult puhata ja mitte muretseda). Tegelikult võib sarnase enesetunde põhjuseid olla umbes sada, ma arvan. Lennureisi ajal tulevad varem peidus olnud hädad välja, inimene on siis nii vales asendis oma loomuliku keskkonna suhtes kui üldse olla saab. Ja kui sinust veel hulk vajalikke aineid rinnapiimaga välja imetakse, mis siin imestada. Ise olen samamoodi pilditu olnud nii raseduse kui imetamise ajal ja arst käskis siis mul korvaloli võtta (mingi kibe pruun vedelik, palderjani haisuga, pidin selle enne suhkruga ära segama, muidu ei läinud alla). See aitas alati. Aga see oli eelmise riigikorra ajal ja mingi vene medikament, ei tea, kas seda tänapäeva Eestis saada ongi. Olge rõõmsad ja nautige suve!

 14. Kus maailmas on veel selline koht, kus on võimalik elada oma aiaga eramajas, jalutuskäigu kaugusel on liivarand, jahisadam, restoranid,

  on võimalik, Eestimaal Pärnus

 15. Ja lisaks veel see, et samal päeval võib mängida golfi, käia suusatamas ja minna merre ujuma. Kevadel on selline periood (no hea küll, meri on nats jahe siis veel, aga mitte eriti palju külmem kui suvel Eestis, hahaa). Hetkel näiteks veetemperatuur 8 kraadi ja on jaanuar.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar