Mida ma tegin kümne aasta eest? jm.

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. suur ait2h lingi panemise eest!:)

    aga pidin veel veidi kirjutama, sest minu silma hakkas shoram-by-sea. ma yritasin seda googeldada ja midagi ei tulnud v2lja. tuli hoopis shoreham-by-sea, mis asub brightonist l22ne poole. kas see v6iks olla yks ja see sama koht? lihtsalt olen seal ise k2inud ja v2ga soojad m2lestused sealt seoses yhe inimesega, kes muideks elas yhes neist paatidest, mis seal j6e 22res. l2ksin teda tookord ekstra otsima (see oli yldse yks p6nev seiklus)aga kahjuks ei trehvanudki. sai ka pilte tehtud ja pikalt neid paatelamuid uudistatud. kahju, et eestis nii head kliimat pole, et sellist eluviisi saaks harrastada.

  2. Oijah, valesti kirjutasin! parandan kohe ära.
    Jah, see koht – Shoreham-by-Sea Brightoni lähistel. Mina elasin Church Street, otse vana maakividest kiriku vastas (diagonaalis) majanumbrit enam ei mäleta peast. Seal paatelamute juures üle jõe rannas käisin iga päev jooksmas. Mulle ka on sealne, st Lõuna-Inglismaa kliima jätnud väga wsooja ja armsa mälestuse, olin seal novembrist jaanuarini ja roosid õitsesid.

  3. valgevase tänav küll kopli pole, kui sa seda silmas pidasid..:)
    see on tõupuhas kalamaja ju!

  4. õigus jah, ma olen ju Kalamajas ka elanud ;), parandan ära.
    Kopli all mõtlesin ühte teist kohta (Luise tn), kus ühe suve ja sügise elasin.

  5. Tere Epp,
    Lugesin et lähete San Franciscosse. Olen seal elanud oma elust kokku vist kusagil aasta. Imearmas, euroopalik ja parajalt hipi. Ökoinimesele on seal Ameerika mõistes paradiis. Kindlasti mine kolama hipilinnaossa Haight Ashbury viktooriaaegseid maju vaatama, Presidio parkidesse eukalüptilõhna nuusutama, kui palju aega on siis sõitke metrooga (koliseb küll hirmsasti) Berkeleysse lummava ülikoolilinnakuga tutvuma, kus vahel tundub, et oravaid on samapalju kui tudengeid. Berkely Gourmet ghetto võiksite üle vaadata (Cheesboard Pizza toob head mälestused) ning muidugi campuse kõrval olev brasiillasest Pedro sandwichi putka, mille kõrval seisab suur kollane Hummer, kuid kus sandwichid on imemaitsvad. See söögikoht näeb välja nagu kuut, aga on ülipopulaarne ning isegi võitnud auhindu. Ja veel, San Franciscos soovitan kindlasti minna Castro linnaosa vanasse kinno. Vaatasin seal 1,5 aastat tagasi elava muusika saatel tummfilmi Chicago, mis andis tollele teatrile veelgi sügavama ilu. Jah.. neid kohti mida kogeda ja vaadata SF-s on palju. Ainult et ilm teeb trikke, ookeanilt tuleb tihti udu ning päikesest ei ole kiirtki näha. San Franciscolased ise soovitavad riietuda nn. layers – panna aga palju riideid üksteise otsa ja siis päeva jooksul neid maha hakata koorima. Jään San Francisco lugusid ootama! Head reisi teile!

  6. Aitäh, Kerli! Siit nimekirjast võtan kindlasti nii palju, kui saan!
    Kas sina oled see Kerli, kes on Taanis elanud või elabki praegu? Ma ükspäev otsisin blogist su kontakte taga…
    Igatahes otsin inimest, kes võiks kirjutada “Minu Taani”

  7. Tere Epp,

    Olen jah sama Kerli, otsapidi tagasi Taanis …hetkel..või kes teab kui kaua. Lugesin mõni aeg tagasi Panu Minu Hispaania kohta su blogist ja isegi korraks käis pisike mõte Taani kohta läbi…aga ei tea, kas mõte küps…või ehk on? Ma igatahes lasen sellel natuke laagerduda. Kui tahad pikemalt sellest kirjutada, pane mulle maili (sulle on vist mu maili aadress nähtav?)
    Ja olen tahtnud Sulle kogu aeg suur aitähh öelda selle eest, kui suure töö sa Eesti tarbija harimisel oma raamatuga Roheliseks Kasvamine oled teinud. Isegi mu ema naabrinaised on raamatu korralikult läbi lugenud ja teadmised kõrva taha pannud. Just täpselt selline argipäevane lähenemine aitabki teemat lähemale tuua.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar