Ühe koti võrra vaesem ja kogemuse võrra rikkam…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. eks see lastega reisimine oleks üks jama tegelikult, kui ma uuesti noor oleksin, ja peaksidn samu asju tegema, mida ma olen siiani teinud, siis lastega reisid jätaks küll ära, ja järgiks jaapanlaste ideoloogiat et kuni 7 eluaastani ei ole kasulik lapsi oma kodust kaugele viia…aga tublid olete:)ja see oli ju vaid kott:)

 2. meil oli täpselt sama olukord. Polnud ainult lapsi ja me olime kahekesi, aga meie kõrvalt pingipealt võeti seljakott. Kus samuti õnneks ei olnud midagi nii olulist. Sandaalid, rätikud jm. Ja siis passisime lennujaamas Estonian Airi. 8-9 tundi. Täitsa naljakas lugeda. No lastega oleks hullem olnud jah.
  Siiski ma ei arvaks, nagu eelmine kommenteerija, et lastega reisimisel pole mõtet. No mina rinnalapsega ei viitsiks. Aga suuremad (siiski alla 7) oskavad väga juba reisi nautida.

 3. Mina langesin hiljuti Kristiine keskuses varaste ohvriks. Asjad, mida alalõpmata taskus kandsin, sattusid just sellel päeval kotti, mille ma söögipausiks toolileenile riputasin. Meie kõrvale istus kolmene kamp, kellest keegi süüa ei tellinud. Mõned minutid hiljem oli kamp kadunud. Nagu ka minu kott! Ja ma saan aru, et kuigi telefon, rahakott, iPod ja muu kraam seal sees on kõigest asjad, on mul neist ikkagi kahju. Eriti iPodist, ilma milleta elamine väga raske on. “Noor. Ja nüüd tõdesin, et mul oli õigus. Õnneks laenas isa enda oma mulle, aga eks kahju ole ikka veel.

  Aga tead, Epp, vargad saavad varem või hiljem ikka oma karistuse. Sina ei pruugi küll oma asju tagasi saada, kuid ehk jäävad niimõnegi teise inimese asjad puutumata. Ja siis on elu siin maamunal vähemalt sellevõrra parem. 🙂

 4. see puuduv osa kõlas järgmiselt:

  jutumärgid algavad
  Noor muusikaarmastaja ei suuda ilma muusikata elada,
  jutumärgid lõppevad
  ütlesin ma kord

 5. aga need juhtunud asjad jäävad niiiiiii hästi meelde

  ja väsimus läheb yle

  ja köik läheb hästi

  ja ma usun sellesse lusikaleidjasse

  ja yldse

 6. Andryl on õigus. Väsimus läheb üle ja viha läheb üle ja jäävad ainult (head) mälestused.

  Ka mina oleks Barcelonas peaaegu paljaks varastatud. Vedas… napilt..

  Vaatasin teie pilte ja vedasin siis Iida loomaaeda. Aitäh 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar