Ah et nõuanded?

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Sa siis ei hoiatakski verinoort Eppu tema esimes abielu eest? Et las ujub või upub omal jõul, eks ta ikka kuidagi hakkama saab. Las õpib elu? Või ei kuulaks ta sind nii või teisiti isegi kui sa prooviks?

 2. Ma arvan, et esimene abielu oli ka omaette hea ja ilus ja vahel ka raske, aga kindlasti rikastav kogemus. Ilma esimeseta poleks teist ka tulnud, sest ega ma ju oleks 28. eluaastani (Justiniga kohtumiseni)lihtsalt vaba ja vallaline püsinud… kui sa mu loogikat tabad. Ja ma olen tõesti rahul, et olen siin ja Justiniga.

  Aga mulle tuli üks soovitus pähe küll, üks asi on, mida kahetsen. MINE HAMBAARSTI JUURDE KOHE, KUI AUK TULEB, ÄRA LÜKKA EDASI!
  Seda soovitaks küll.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar