Üks ilus saladus Hannes Tamjärve kohta…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Kohutav. Tuli on kohutav! Hävitab teine ju kõik, mis ette jääb.
    Lugesin ka hommikul seda Raplamaa abipalvet ja mõtlesin ,et mis minul maal olla võib, mis seda õnnetut perekonda aidata võib..

    Tegelikult tahtsin ainult seda öelda, et mul tuli juba ainuüksi Sinu sissekande lugemisest hunnik pisaraid silma.

    Kui Hannesega kohtud, tee see asi kindlasti ära! 😉 .. mis võiks veel parem olla, kui 15 aastat hiljem meelde tuletada tema heategu! 🙂

  2. Ma olen ka mõni aeg tagasi ühe põlengu üle elanud. Mõistusega võttes polnud asi hull, sest sinna põlengusse (ärklikorrus) ei jäänud meie säästud, meile olulised ja sentimentaalsed asjad ja kivikatus on ikkagi kivist. Pealegi sai ülejäänud majas täiesti vabalt edasi elada- olid ainult kosmeetilised veekahjustused (super-super tuletõrje)ja kerge suitsuving, mis hajus esimese kuu jooksul.

    Mis on aga kõige hullem- esimese aasta jooksul nägin palju- palju kordi hirmuunenägusid, vahel harva nüüdki, aga enam ei ole see enam nii traumeeriv.

    Kui juba väiksemat sorti põlemine on nii traumeeriv, siis ma tõepoolest ei kujuta ette kogu oma materiaalse elu hävimise üleelamist.

  3. ja Tamjärv ongi selline mees. minu lapsed on tema koolis käinud, ja see mötteviis, mida ta sinna kooli on kylvanud, on yks parimaid asju, mida mu lapsed üldse väljastpoolt kooli saanud on. ja kuigi avalikkus söimas rocca al mare kooli nn eliit ja rikaste kooliks, siis minu laste klassides on vähemalt pooled kui mitte enamad lapsed olnud maalt, stipiga, toetusega…saaremaalt, hiiumaalt… ja mis peamine – opetajad oli erilised, ja on tänini.öppetöö kvaliteet on selline, et vötab sönatuks, ja öpetajate suhtumine ja suurimat autoriteeti selles majas laste jaoks polnud, kui hannes. see mees on töesti suurte asjade mees, ja sealjuures mitte keegi tegelikult ei tea, keda ja kui suurte summadega ta aidanud on…ilus mees, hingelt ilus mees…

  4. Mina küsin selliste lugude puhul ikka endalt – mida me peaksime muutma, et sellise õnnetuse puhul ei tekiks vajadust otsida saja kõige rikkama inimese telefoninumbreid ning ei oleks vaja mõelda, et “kui Tamjärv ei oleks siiras ja südamega mees…” Tamjärvgi ei suuda ju kogu ilma soojaks kütta.

    Mida me peaksime tegema, et siis, kui terve perekond satub hätta, oleks veel üks turvalisusvõrk, mis nad kinni püüab ja rajale aitab?

    Kas sa tead, mille üle su naaber praegu kõige enam muretseb? Kas sa tead, kes su naabritest viimati haiglas oli?
    Kas sa tead, kunas neil sünnipäev on?

  5. Kasutaks ka juhuks ja ütleks aitäh Hannes Tammjärvele RAM Kooli tegemise eest. Minu keerulise iseloomiga lapse puhul olen kõik need aastad mil laps seal koolis on käinud tundnud kooli asjatundliku tuge. Mitte ainult lapse õpetamisel vaid ka heaks inimeseks kasvatamisel. Kõike paremat!

  6. Mälestuskild H.T.-st. Sisenes tema talu kõõki(mis ei hiilanud mitte puhtuse poolest) ja tema võttis oma kingad jalast! Ja siis veel kiitis vana maja lõhna, seda osta ei saa.

  7. Tatsutahime, aga kuidas sa seda ette kujutad – kas riigieelarves on sellised fondid või pigem heategevuslikud fondid, mida inimesed nö täidavad?

    Jah, igatahes tasub oma kodu kindlustada. Lihtsalt inimesed ei teadvusta, kui oluline see on…

  8. òppisin koos Hannes Tamjärvega TPI-s
    Ja vòìn öelda ,et ta oli muljetavaldav tegija mitmeski mòttes ,kuid eriti paistsid silma tema inimlikud omadused ,seda hindasid ka tüdrukud tema elektroonikat òppinud kaunitarist naine Pille kellele ka mina silma heitsin on sìiani kauneim naine ,keda iial olen näinud meil on rahapuuduses kiratsev matemaatikaprojekt ,kus me tòestame veenvalt ,et sellised päikeselised inimesed ühinevad valgusega e. nagu antiikajal öeldi lähevad elüüsiumisse-òndsate puhkepaika.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar