Päikesest ja kuust

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Kas sa mõtled seda tühja maja Jannseni tänavas? See on tühi jah, aga ma ei kujuta ette, mis seisukorras see olla võib, aed on täielik džungel. Ma olen Tähtveres kaua elanud ja pole seal erilist elutegevust märganud…
  Noh jah, olles Tähtvere patrioot, tahaks kas või ise selle maja ära osta kuidagi, muidu ma pean siit värsti ära kolima. JA sellega ei suuda ma mitte leppida…

 2. Ei, see on Koidula tänaval, mida meie teame. Samuti aed on padrik ja eesaed on lausa mingi traadiga risti-rästi kinni pandud. Ja värav samuti. Nii oli ta kesksuvel ja nii on ka praegu.
  Aga lähen nuusin seal Janseni tänaval ka ;).

 3. jannseni 5 mõtled?
  seal elab tegelikult üks vanem üksik naine sees. aed on metsik nõus:-) teine korrus on tal välja ehitamata.

 4. ahjaa, see koidula tänava oma ei tulnud ette mulle jah. kuigi ma lähen sealt iga kord mööda, kui ma jooksma lähen parki. See on kummaline maja. Ses suhtes, et keegi seal toimetab, sest need traadid on vahepeal teistmoodi pandud või on uusi juurde pandud… no kui ma suvel kogu aeg jooksmas käisin, siis ma panin tähele. ja mingit kahtlast lõhna tundsin tihti, kui sealt majast mööda läksin… ei tea, mis see oli.

 5. ma olen ka sellest veidrast koidula tänava majast möödunud, kui koeraga jalutan. see on lausa hirmuäratav. olen netist ka otsinud, et ehk keegi on juurelnud või midagi, aga pole leidnud. õudne on see, et iga kord on midagi juures- naelad aialippidel põsti, kivid ukselingil, okastraat puu ümber jne. inimlik uudishimu muidugi nõuab vastuseid küll, et mis seal toimub?!?!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar