Päikesest ja kuust

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Kas sa mõtled seda tühja maja Jannseni tänavas? See on tühi jah, aga ma ei kujuta ette, mis seisukorras see olla võib, aed on täielik džungel. Ma olen Tähtveres kaua elanud ja pole seal erilist elutegevust märganud…
  Noh jah, olles Tähtvere patrioot, tahaks kas või ise selle maja ära osta kuidagi, muidu ma pean siit värsti ära kolima. JA sellega ei suuda ma mitte leppida…

 2. Ei, see on Koidula tänaval, mida meie teame. Samuti aed on padrik ja eesaed on lausa mingi traadiga risti-rästi kinni pandud. Ja värav samuti. Nii oli ta kesksuvel ja nii on ka praegu.
  Aga lähen nuusin seal Janseni tänaval ka ;).

 3. jannseni 5 mõtled?
  seal elab tegelikult üks vanem üksik naine sees. aed on metsik nõus:-) teine korrus on tal välja ehitamata.

 4. ahjaa, see koidula tänava oma ei tulnud ette mulle jah. kuigi ma lähen sealt iga kord mööda, kui ma jooksma lähen parki. See on kummaline maja. Ses suhtes, et keegi seal toimetab, sest need traadid on vahepeal teistmoodi pandud või on uusi juurde pandud… no kui ma suvel kogu aeg jooksmas käisin, siis ma panin tähele. ja mingit kahtlast lõhna tundsin tihti, kui sealt majast mööda läksin… ei tea, mis see oli.

 5. ma olen ka sellest veidrast koidula tänava majast möödunud, kui koeraga jalutan. see on lausa hirmuäratav. olen netist ka otsinud, et ehk keegi on juurelnud või midagi, aga pole leidnud. õudne on see, et iga kord on midagi juures- naelad aialippidel põsti, kivid ukselingil, okastraat puu ümber jne. inimlik uudishimu muidugi nõuab vastuseid küll, et mis seal toimub?!?!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar