Kus saab Tartus esineda?

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Suudlevad tudengid (2. korrus), Wilde, Shakespeare, Ülikooli Kohvik… meenuvad esimese hooga 🙂
    Neist Wilde on ühemehebändile ehk kõige ebamugavam…

  2. Töötan sellises kohas nagu Maailm, kus võib vabalt tulla ja esineda, ainuke takistus on ehk tingimused, mis tuleks esmalt läbi arutada. Kui on huvi, võib minuga ühendust võtta ja olen kindel, et saan aidata. : )

  3. Kas see kohvik Tartus muusikakooli all on ikka veel alles? Vanasti oli Heller…
    Samuti Aleksandri k6rtsis olla elavat muusikat kuulda olnud, aga see on vist liiga suur ühemehe jaoks – väiksem ja intiimsem seltskond sobiks vist paremini.
    Samuti v6iks Justin oma nime üles riputada Eesti Ansamblite Andmebaasi – v6ib ju ka üritustel esineda.
    http://www.dcc.ttu.ee/Bands/esileht.asp

  4. Mina pakuks Tallinna vanalinnas hoopis välja esinemise koha. Restorani nime ei tea, aga keegi kindlasti teab seda ka. Pm on seal igal kolmapäeval nn vaba mikrofon, kuhu on oodatud mänima kõik soovijad. Mina tuleksin kindlasti kuulama.

  5. Mulle meeldib Justini suhtumine – “Kui õige aeg on”. Aga samas on sellise suhtumise kõrvale väga hea mootor ka sinu aktiivsem lähenemine :).

  6. Genialistide klubi ju ikka selline täis kontserdikoht, pole kuulnud, et üksikud esinejad seal üles oleks astunud kunagi, enamasti ikka kolm-neli esinejat õhtu peale mõne suurema ürituse raames.
    Aga siin on häid ja minu meelest õigeid vihjeid olnud küll juba, ei oskagi oma peaga midagi juurde lisada.

  7. Ei tea, mingit suvalist Justinit ei viitsi kuskil kuulata. Vot kui suvatsetaks näidata, mida ta mängib, mõni demo siis oleks ehk võimalik.

    Kui see kuskilt läbi käib siis panen õige kodulehe.

  8. rockiklubi (www.rocknroll.ee) ootab alati esinejaid 🙂

    esmapilgul jääb mulje, et see on väga karmide meeste koht, aga nad teevad igasuguseid erinevaid teemaõhtuid.

  9. Tampere maja õu ja Antoniuse õu on soojal ajal sellise asja tegemiseks küll mõnusad kohad. Ja botaanikaaed. Aga siseruumidest Shakespeare kindlasti – seal kord mängib keegi klaverit ja teinekord keegi viiulit, usun, et Justin sobiks sinna hästi. Ja ülikooli kohvik ilmselt ka.
    Aga mulle meeldiks nt väga, kui esimeste soojade päikeseilmadega avastaksin – ohhoo, üks lahe kitarriga mees laulab Pirogovi platsil!
    Sest ükskord avastasin ülikooli peahoone taga Gustav Adolfi juures ühe plokkflöödimängija. Pikutas pingil ja muudkui mängis. Päike paistis, varasuvi oli, inimesi vooris mööda – kes jäi seisma, kuulas natuke ja läks edasi, naeratus suunurgas, kes istus kõrvalpingile, kes külitas sealsamas murul. Lõpuks oli rahvast päris palju koos, aga poiss ei vaadanudki neid, muudkui mängis.
    Ootamatu ja armas elamus, siiani meeles.

  10. Kuulasin Justini bändi veits, meenutab üht superlahedat bändi Terminal Blue, nad käisid 2003 Eestis tuuril, Nyrok tuli nendega Poolast kaasa, tegid Poolast Eestini tuuri koos. Varjendis oli siis lõppkontsert. Hästi lahe kontsert – neil olid kostüümid ja tulekeerutamine, bänd ise on rahvusvaheline. Kas Justin teab neid? 🙂

  11. Võib nii tasuta kui tasu eest, see pole primaarne, peaasi oleks õige koht ja feeling.
    Järgmisel nädalal lubas ta selle otsinguga (st siin nimetatud kohtadega konkati võtmist) tõsisemalt tegelema hakata.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar