Täna

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. 2,5kuud on ju tõesti palju. meie pere lapsed ei ole kummaltki poolt vanavanematega nii palju koos, kuigi üks komplekt elab 300 km ja teine 20 km kaugusel.

  2. kahjuks on inimesi, kes arvavad neil olevat õigus oma emotsioone teiste peal välja elada. Ja just välja elada. Tavaliselt välistab see mingigi dialoogi ja purustab igasuguse tahte antud inimesele enda seisukohti selgitada. Sest puudub oskus kuulata, mida me öelda tahame. Ja sedasi see karussell keerleb – maha tulla ei lasta, kuigi tahaks. AInus enesekaitse on üldse mitte sellisse ärritavasse “vestlusesse” sattuda või lõpetada see eos.

  3. epp, ära kuula teda. see on sulaselge manipuleerimine, mida ta teeb pluss paha tuju väljaelamine (mis kõik kokku on ülim lapsikus). Kui ta ei taha leppida faktiga, et tänapäeval on meil globaalne küla ja eri riikidest inimesed saavad kokku ja hakkavad koos elama, siis ärgu leppigu.
    Sul pole vaja end mitte milleski süüdi tunda. Ma tean, sest mu oma ema on minuga manipuleerinud küll ja veel (elan isaga, ema elab teises linnas), ka umbes samadel teemadel, et miks sa ei tule ja ma saan haiget, kui sa nii teed jne jne. Ja kui siis hambad ristis minna külla vms, kes siis kannatab? Ikka mina/sina ise.
    Sõnaga – ära lase endaga nii teha ja kõik. Period.

  4. Mnjah, tegelikult äkki aitaks väike shokiteraapia. Selline, kus sa ütled talle täpselt kõik väga väga otse välja. Näiteks midagi sellist, et “Vaata, Justin on minu mees ja lapsed on minu lapsed. See on minu pere ja sa teed oma hüsteeritsemisega meile haiget. Selle pideva süümepiinade laviini pärast pole meil sinu juures hea olla. Oled Justini ema ja peaksid teda toetama ja tema õnne peale ka mõtlema, mitte ainult enda oma. Ja tegelikult me ei pea veetma sinu juures 2,5 kuud. Tegelikult me ei pea üldse tulema…” Las mõtiskleb selle üle natuke. Loomulikult on ka võimalik, et see teeb asju kordades hullemaks, aga äkki ikka paneb natuke mõtlema oma käitumise üle. Täiskasvanud inimene peaks olema võimeline oma emotsioone natuke paremini ohjama.

Arhiiv

Hiljutised kommentaarid

Sliding Sidebar