Presidendivalimistest veel, vol 4

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Hillary puhul kardan ma kõige rohkem seda, mida ikka selliste poliitikute puhul, kes peale enda pooldajate aktiveerimise, tahavd ka vastase pooldajaid endale saada. Kui selline poliitik valitakse, siis ta on poliitilistest vastastest liiga sõltuv ja peab hakkama teostama ideid, mis tema enda valijatele on vastuvõetamatud. Tulemusena ei esinda ta üldse eriti kedagi.

    Hillary kogemused on ka küsitavad, see poliitiline ja administratiivne möödalask sotsiaalkindlustussüsteemi reformimisel näitab nii tema saamatust kui tegelikult ka seda, et Hillaryle on olulisem võim ise kui mingi programmi elluviimine. Võim ilma programmita teeb inimese samas liiga kergelt manipuleeritavaks.

    Obama kõige suurem miinus on minu arvates see, et temast ei tea, mida oodata. Praegu ei ole veel päris selge ka, mis on tema kõige olulisemad eesmärgid ning mida ta on nõus välja vahetama, rääkimata sellest, millised inimesed tema ümber koonduvad. Kuid samas võitleb tema (vastupidiselt Hillaryle) mingi poliitika ja mingite konkreetsete ideede eest, mitte võimu eest per se.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

  • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
  • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
  • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
  • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
  • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar