Presidendivalimistest veel, vol 4

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Hillary puhul kardan ma kõige rohkem seda, mida ikka selliste poliitikute puhul, kes peale enda pooldajate aktiveerimise, tahavd ka vastase pooldajaid endale saada. Kui selline poliitik valitakse, siis ta on poliitilistest vastastest liiga sõltuv ja peab hakkama teostama ideid, mis tema enda valijatele on vastuvõetamatud. Tulemusena ei esinda ta üldse eriti kedagi.

    Hillary kogemused on ka küsitavad, see poliitiline ja administratiivne möödalask sotsiaalkindlustussüsteemi reformimisel näitab nii tema saamatust kui tegelikult ka seda, et Hillaryle on olulisem võim ise kui mingi programmi elluviimine. Võim ilma programmita teeb inimese samas liiga kergelt manipuleeritavaks.

    Obama kõige suurem miinus on minu arvates see, et temast ei tea, mida oodata. Praegu ei ole veel päris selge ka, mis on tema kõige olulisemad eesmärgid ning mida ta on nõus välja vahetama, rääkimata sellest, millised inimesed tema ümber koonduvad. Kuid samas võitleb tema (vastupidiselt Hillaryle) mingi poliitika ja mingite konkreetsete ideede eest, mitte võimu eest per se.

Arhiiv

Hiljutised kommentaarid

Sliding Sidebar