Orkuti kommuun… st Epp Petrone kommuun…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Simona on tegelikult 9 aastane, saab nelja kuu pärast 10 !
    Ja selle kommuuni tegi ta täitsa ise, ma ei teadnudki varem, et nii lihtsalt saab teha .

  2. kõik väga kena, aga….
    We ask that all members of orkut be at least 18 years old. If we find a profile on orkut of a user that is under 18, it will be deleted permanently.

    Kas Sa seda ka oled näinud?

  3. Parandan ta vanuse ära…
    Aga mul polnud aimugi, et Orkut lastele mittesoovitav keskkond on, ma polnud süvenenud… Kui mõtlema hakata, siis on see loogiline, sellepärast Orkut polegi Rate (Mul on muide Rate`s ka konto, USAs elades tegin kunagi, see oli ka Simona palvel ja eestvedamisel).

  4. Orkutiga ühinedes tuleb panna linnuke lause: “I understand that I must be 18 years or older to use orkut.com. I am 18 years of age or older and I agree to comply with the Community Standards in my use of orkut.” ette. Järelikult mitte soovitav vaid ei ole lubatud liituda.

  5. Internetis kehtivad omad reeglid ja nende eiramine on ebaviisakas. Kui ikka mingi keskkonnaga liitumiseks on kehtestatud vanusepiir, siis sellest üleastumine on vale, ja eriti piinlik, kui lapsevanemad oma võsukeste reegliterikkumist nii varmalt toetavad. Minu jaoks on see sama nagu ütleks lapsele, et viska-viska prügi maha, ega keegi ei näe.

  6. Olge nüüd 😀 Orkutis tehakse ju oma kassidele ja koertele ka kontosid (olin isegi Orkuti-sõber Juhan Partsi kassiga nt), mis need 10aastased selle kõrval hullemad on?
    Orkut on pealegi järjest vabamaks läinud, sest enam ei saa seal liituda vaid nii nagu varem, et keegi, kes seal juba sees, peab kutse saatma jne, ilmselt kaob varsti ka see vanusepiirang. Orkutist ei saa ka ilma selle piiranguta kunagi reiti, sest ta on lihtsalt niivõrd teistsugune keskkond, nii et sellepärast pole nüüd küll mõtet põdeda.

  7. mul käib orkuti (ja kõikvõimalike facebookide) juures vastukarva see, et kristopher rikken has 118 friends. Who says? Et kas mitte äkki 121, ja kas neid kõiki ikka saab usaldada. 🙂

  8. Howdy! I could have sworn I’ve visited this site before
    but after going through some of the posts I realized it’s new
    to me. Regardless, I’m certainly delighted I found it and I’ll be bookmarking it and checking back often!

  9. Excellent site you have got here.. It’s hard to
    find high quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate people
    like you! Take care!!

  10. OMG! You’re right, Those mice are ridiculously cute and i bet my daughter would go ga-ga over them. Such cuddly pictures. I’m off to order it now. Thanks for sharing. p.s. I’m sure you already thought of it, but do you have How The Grinch Stole Christmas?

  11. Caro CdR”Aqui não há razões estratégicas nem eu disse isso, isto são apenas os efeitos colaterais da invasão no Iraque…”O seu a seu dono. Tem 100% de razão, nesta discussão fui eu que errei. Voltei a reler e assumi a palavra “serviu” no sentido de atingir determinado objectivo.Erro meu…

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar