Ohtlikest jäätmetest ka

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Epp, ajad väga õiget asja ja olen su roheraamatu lugemise järjekorras, aga kas õige on “ohtlikest”? Või on “ohtlikkudest” või “ohtlikutest”? Kust seda kontrollida ja kuidas? Sul käib siin palju rahvast, äkki keegi valgustab. Või sa ise.

 2. Mina enam ei jôua seda rohejama lugeda. Ausôna. Jah, ma sorteerin prügi jne.jne, aga sinu tekste enam ei viitsi sellepärast lugeda, et lihtsalt ei ole enam huvi. Mulle meeldisid sa palju rohkem, kui Ameerika jutte kirjutasid vôi niisama elust olust. Kuidagi on see eesti väiksus ka sinule môjunud. Igavaks oled muutunud. Ma arvan, et varsti kolidkika sinna Ameerikasse tagasi. Juba vaatad, kus eladagi seal. See, et sulle Ameerikas ei meeldi, vôib tôsi olla, aga Eestis meeldib sulle veel vähem.

 3. Eesti ja Ameerika. Mulle meeldib omal kombel mõlemal pool, ja omal kombel olen mõlemal pool poolik.

  Need katkendid panin siia üles, sest keegi palus, aga kes ei soovi, ärgu siis ometi lugegu neid.

  Muidu Ameerika teemat kirjutan ka edasi… Aga mitte sulle meeldimiseks… Või kes seda teab, miks ma neid kirjutan. Mina ei tea. Sellised Epppppu-teemalised fännide või vihkajate kommentaarid ja analüüsid ajavad mind nõutult muhelema.

 4. Mina olen üks neist, kes hea meelega neid roheteemasid loeb, see on juba aastaid olnud nii südamelähedane valdkond. Ja ikka on hea midagi uut teada saada, isegi kui 90% jutust on juba tuttav. Mul on hea meel, et rohelisus on viimasel ajal popiks muutunud-muutumas.

  Aga nende küsimuste-vastuste osas muigasin mõrult just eelviimase paari peale: konkreetne küsimus, kas oskate nimetada ohtlikke jäätmeid, ja vastus no nii ümmargune kui veel olla saab. Ma arvan, et see küsimus tuleks uuesti küsida, et vastuse saaks ikka loetelu kujul.

 5. Je me souviens que Garance Doré avait mentionné dans un de ces posts que sa dermato lui avait déconseillé d’utiliser de l’eau du robinet pour nettoyer son visage… je trouvais ça DINGUE… finalement ça ne l’est pas tant que ça apparemment .Je devrais tester mais j’ai peur que mes pores ne soient pas suffisament nettoyés = points noirs direct avec ma peau. Tu nous tiendras au courant après qql mois sans eau? Merciii XX

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar