Päev pärast jõule

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Oma raamatuga Sa tõesti muudad midagi. Paned mõtlema ja südant valutama. Ma eile õhtul ostsin ja siis lugesin hommikul kella kuueni. Ei saanud käest ära panna. Ja pärast ei saanud ka magama jääda, sest süda valutas.
    Õnneks on mul veel mõned leheküljed seda raamatut jäänud lugeda :)Alati on tohutult kahju, kui üks hea raamat läbi saab. Ootasin seda ju pikisilmi! Aitäh!

  2. Mulle väga meeldib, mida sa kirikus käimse kohta ütlesid, sest üsna nii see minu jaoks ka on. Üks kindel ja valge koht, kus asjad liiguvad alati omas rütmis ja kus on ikka vaid head mõtted liikvel 🙂

  3. Epp, sa kohe ikka oskad kõik nii kirja panna, mis mul ka peas läbi liigub, aga mida pole enese jaoks lahti kirjutanud.
    Mulle meeldivad ka kirikud, kuigi ühtegi usku end kategoriseerida ei taha ja ateistiks ka ei pea end. Mulle meeldivad just vanad kirikud. Siin Ameerikas on ju hirmus palju uute religioonide kirikuid ja neis ei teki seda pühatunnet.
    Igatahes ilusaid ja patareidevabasid jätkuvaid pühi!
    Ehk õnnestub teid siinolles ka kohata (me tuleme tagasi 4.jaanuar)?

  4. Mina lugesin ja mõtlesin, et kas mul peaks nüüd paha olema. Meie pakkisime sel aastal kõik kingid spetsiaalselt paberitesse. Mitmeid aastaid oleme kasutanud kingikotte ja siis neid uuesti kasutanud, kui lapsed kuskile sünnipäevale läinud on. Peale selle kasutavad lapsed neid kotte päris plju niisama ka. Aga sel aastal tahtsime me justnimelt kinkepaberit käristada kingituste ümbert. Et oleks palju paela ja krabinat.
    Lapsed harutasid, aga kõik paelad ja paberid ilusti lahti ja nüüd pakivad ja lõiguvad ja kleebivad nende paberitega vist kevadeni.
    Patareidega asjadest rääkides… Meil vist polegi neid eriti. Kuid seekord sai ostetud lapsele haldjakepp milles olid täiesti juhuslikult patareid sees ja see kepp teeb sellis haldjatolmu puistamise sädelevat häält. See on meie maja laste seas vaieldamatult popim asi.

  5. Olen eespool toodud kommentaariga täitsa nõus: kirik on kirik, ja ei ole tähtsust, mis usku sa oled, see täidab su lihtsalt sellise teistsuguse valgusega.

  6. Justin on päris hästi kirjutanud, lause
    Eriti hetkel, kui palju paberi jõulukingitustest on kumuleerinud, mul on päris suur vajadus ahju kütta.
    on täielik Arvamus 🙂
    Aga muidu on sul seal vist tavaline ameerika jõul. Ma ainult mõtlesin, kuidas ämm-äi sinu olemist nii edukalt mittetähelepanevad. Nad ju teavad, mis sulle vastukarva on ja miks. Seda annaks ju ära hoida. Või on see selline vastastikune puskimine, sina kustutad tulesid, nemad vastavad patareidega mänguasjadega.
    See tuletas mulle meelde, et mu sõbra peres ka kõik tuled põlevad. Mina kustutan neid alati harjumusest. Tegelikult mind isegi häirib.

  7. Olen Marseilles´s katoliku kirikus käinud jõululaupäeval, seal tõusevad inimesed pärast missat püsti ja kallistavad oma mõlemal pool seisvaid inimesi, see oli selline hästi üllatav ja armas komme.

  8. Tere Epp,
    vaatan just Youtube`ist suurt tähelepanu äratanud dokki Jesus Camp, see on üleval 9 kümneminutilise jupina. 2 olen vaadanud — teemaks USA evangeelsed kristlased ja nende lastekasvatus. Oma last kodus õpetav ema teeb pojale selgeks, et kliimasoojenemine nagu ka evolutsiooniteooria muide, on kõigest üks uskumus. Mis sellest siis on, kui viimased suved on väga palavad olnud ja keskmine õhutemperatuur natuke tõusnud — “It`s not gonna hurt us”, annab laps õige vastuse. Seal on üldse väga, väga alternatiivsed vaated keskkonnaprobleemidele, mida esindavad evangelistid, väidetavalt 25% USA elanikkonnast.
    Päris shokeeriv.
    Ise olen just avastanud dokkide vaatamise Youtube`ist. Sicko näiteks on üleval täies pikkuses ja hispaaniakeelsete subtiitritega.

  9. OO, aitäh! Lähen kohe YouTube-i uurima, huvitav, kas see on illegaalne, et need seal üleval on? Võibolla varsti võetakse maha.

  10. Marta õige sünnipäev on homme, plaanisime Eesti sõpradele teha peo enne siia ulekut, aga ei jõudnud – teeme jah kunagi jaanuaris.

    Luize – nad vist ei võta seda tõsiselt. Kaks stammlauset: “Ma hoolin väga keskkonnast, ma saadan kilekotid recyclingusse!” ja “Sa leiad ka alati midagi kritiseerida!”

  11. mina kasutan kodus lapse mänguasjades ja mujal patareide asemel akusid
    siis ju keskkonnaga rahu majas

    usun, et kui sa need patareidega mänguasjad eestisse tooks ja näiteks Marta lasteaiarühma viiksid, päriseks, siis oleks lasteaialastel neist rõõmu kuipalju
    ja sugulastel-kinkijatel ka tõenäoliselt parem meel – et asi ikka kaasa võetud, mitte ei seisa kasutamata äia-ämma majas

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar