Üks ameerikalikult tehtud öko-animatsioon

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Mind jäi sealt klipist kummitama statistika, et ostetud asjadst on kuue kuu pärast kasutusel vaid 1%.
    Ja see “mürgid sisse, mürgid välja” animatsioon oli visuaalset väga mõjuv, pealegi on see tõepoolest nii – alates 1950ndatest on hakatud tööstuses ja põllumajanduses massiliselt kasutama sünteetilisi kemikaale, neid on praeguseks üle 100 000 ja nende ühismõju pole keegi uurinud.

    Ja kõige saastunum nn looduslik toit on inimese rinnapiim! See näitab, mis elu see inimene elab. Hetkel ka istun sünteetilisel vaibal ja süles on sülearvuti.

    Lisaks sellele klipile on seal saidil ka muud huvitavat.

  2. Just need myrgid mojusid mullegi. Vaatasin oma uusi, eile ostetud, saapaid ja motlesin, et milliseid myrke need kyll voiksid sisaldada ja ei tea kas tahangi neid jalga panna. Lugesin ka sealsed soovitused labi, aga enamus olid mulle tanu sinu blogile juba teada. Sa oled mulle oma keskkonnasaastlikkusega suureks eeskujuks ja just tanu sinu blogile olen oma elustiili tunduvalt muutnud. 🙂

  3. mind just hämmastas seal klipis see “mürgid sisse, mürgid välja” kõige rohkem – seda ei olnud millegagi põhjendatud, lihtsalt ühel hetkel lendasid tehasesse taevast mürgid sisse ja pärast sinna taevasse välja ka. Mis mürgid? kustkohast? kogu klipp kaotas mu jaoks hetkega tõsiseltvõetavuse:(

  4. Mis jutt… seal oli ju number ka, et 100 000 kemikaali on kasutusel ja neist vaid mõned on testitud inimese jaoks ja mitte ühegi koosmõju inimesele pole testitud.

  5. Vaatasin. Natuke kisub vandenõu teooriate poole, nagu oleksid arvutid taotluslikult designed for the dump. Nii lihtne see ei ole, sest ega tehnoologia areng ka pole lineaarne.

    Mürkide osas on Eestis karta kõige hullemat. No arvestades kui ohtralt ja mõttetult lisatakse H6C6-kujuga konservante soolakalale. Ja Hiina praaki, mida meil müüakse.

    Tatrapadi tuleb kapist välja.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar