Veel päikesest, Indiast…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Kallis? Pilet maksis sellel aastal ligi 100 krooni, mis ühe maailmaime vaatamise eest pole palju:) Kuigi Yamuna jõe pealt võib vaade kena olla ei asenda mitte miski seda tunnet, kui sa astud läbi eelvärava ning Taj su ette kerkib. Selles hetkes on midagi sõnadega kirjeldamatut:)

  2. Ma tõesti hinda ei mäleta, aga meie otsustasime, et kallis. See on meeles, et kohalikele ja välismaalastele oli kaks eri hinda. Lisaks käis seal värava ümber hirmus kära ja kauplemine, nii et läksime hoopis linna peale müüri äärt pidi jalutama… ja saime oma elamuse. Mida samuti raske sõnadega kirjeldada ;). Nägime suslikute kolooniat, suplevaid lehmi ja kõige selle taustal Teda. Taj Mahali.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

  • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
  • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
  • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
  • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
  • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar