Üürile anda pisike korter Tartus, Karlovas

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. 3000?!pean kohe kõrri kargama, esiteks on see korter keskmise peldiku suurune, ahiküte ei tõsta tegelt kinnisvara hinda(eriti enne talve), poti võid ju hinnale lisada..
    aga aga
    sa EI OLE JU KINNISVARA TURGU UURINUD! Sest kust laest võeti see hind-3k on pisut kitsama 2 toalise korteri reaalne hind annalinnas. Kui sa hindu vaatad kv.eest või kuskilt sarnaselt lehelt siis vaata ka, kes kysivad oma sarade eest 5000+-maaklerihinda 1 toalise eest kysida, on inimese mõnitamine. Usu-tunnen seda teemad väga hästi. Heal juhul 2000(mis on kah veel röövimine). Tänan tähelepanu eest:)

  2. mulle tundub ka 3000.- veits utoopiline ausalt öeldes. meie praegune korter on sellest poole suurem ja kesklinnale tunduvalt lähemal, kõik asjad, mis sees, on ehitatud eelmisel aastal, aga üüri küsiks selle eest arvatavasti nii, et koos kommunaalidega tuleks max 3000.-
    muidu lihtsalt pole eriti reaalne loota, et mõni tudeng sul seda üürib, vähemasti ma ei tea küll kedagi, kes nii pisikese korteri suhteliselt ebamugavas kohas (arvestades peamaja paiknemist on siin ümbruses ka mugavama asukohaga kortereid) sellise hinnaga üürile võtaks.

    ja kahekesi seal elada … jah, no kindlasti on inimesi igasuguseid, me oleme poolteist aastat elanud 31ruuduses korteris ja hästi ei pea vastu enam. mul on lähedusvajadus keskmisest suurem küll, aga tihtipeale kas või õppimiseks tahaks ikka teise tuppa minna ja ukse vahelt kinni tõmmata. a näe pole võimalik.

  3. Hommikust.
    Päris laest ma seda numbrit küll ei võtnud.
    Esiteks oli suvel maakleriga juttu ja siis ta arvas, et on 3000.
    Teiseks maksan ma selle korteri pealt iga kuu pangalaenu (võetud 33% omafinantseeringuga) ja see on midagi 2300-2400 kanti – vana reegel olevat ju, et pangalaen ja üür on umbes sellises korrelatsioonis.
    Ja kolmandaks, vaatasin jah, http://www.kv.ee hindu.

    Lisaks ahjule on ka elektriküte.
    Ja see pole peldik, me ise oleme valivad (sain ka selle eest siis blogis pähe, kui kevadel meie otsinguid kirjeldasin).
    Samas võin mõnevõrra alla lasta küll, kui leiame õige inimese.

    Puudusi on ju ka – üks. Pesumasinat ei ole. On ka võimalik läbi arutada see üürnikuga, ehk ostame sinna sisse pisikese pesumasina.

  4. Aa, vahepeal on Anna ka kirjutanud… Teate, paneme siis 2500.
    Tähh tagasisideme eest.
    Aga peldik see pole, seda ma ütlen! (Ja ka koridoris pole peldikuid, kõigile korteritele on sisse ehitatud. Kes on Karlovas kinnisvara otsinud, see teab, millest räägin. Haisust. Lõhnast. Teine vihje – uus hulkuvate kasside kindel välisuks.)

  5. pesumasina puudumine muideks on üürikorterite puhul täitsa tõsiseltvõetav puudus. me kui tallinnas üürikorterit otsisime üle-eelmisel aastal, siis jätsime mitu-mitu head varianti ära sellepärast, et polnud kas pliiti või pesumasinat. lõpuks küll jah üürisime ikka allaandnuna (hakkasime liiga hilja enne kooliaasta algust otsima ja kõik head olid juba väljas) ilma pesumasinata korteri, aga terve aasta musta pesu tartusse vedada oli ikka päris tüütu.

    kui sa pilte teeksid, siis paneksin oma blogisse ka kuulutuse, mul kursakaaslased kas või loevad seda ja äkki leiduks mõni huviline.

  6. Anneliias saab kahetoalise eest 4500 või rohkemgi, oleneb olukorrast.

    samas 16 m2 on kole kirves küll, see ju ühikatoa suurune…

  7. Mu tuttav võtab 45 ruuduse kõigi mugavustega ja tõepoolest päris kesklinnas asuva ühetoalise eest 3500 pluss maksud.

  8. Ma ei tea, mis mõttega te seda hinda alla kauplete. Las inimene proovib, ehk leiabki endale kellegi antud summaga ja kui ei leia, siis laseb ise allapoole. Kui just ise endale ei kauple, mis jaoks siis siin “kallis! kallis!” hõisata.

  9. hmm, pesumasina puudumine küll mingi probleem pole, odavad ja üsna hääd maksavad ainult 3000 krooni – me oma üürnikule ostsime (omal initsiatiivil muuseas) ja vastu peab juba aastaid. ise ostsime sellep., et iga järgnev üürnik ei peaks jälle oma masinat sisse installima hakkama…
    aga meil tallinna kohta odav korter kah, sellep. oligi üürnik kõigega nõus. ja odavalt üürime, sest tahame pikajalisi lepinguid – palju mugavama ju.

  10. Mina küll ei kauple (hinda alla). Mina arvan nii, et kui leidub inimene, kellele korter meeldib ja hind sobib, siis milles küsimus, pole see kellegi kolmanda asi. Aga omapoolse näite panin selleks, et anda mingit taustainfot. On terve hulk inimesi, kes hindavad just Karlovat ja on nõus ka selle faktori eest maksma.

  11. mis ikka palju see 3000. Mul ka korter ühetoaline. 5500+ kommunaalid ja kui üürnik ära kolis, läks kaks tundi aega uue üürilise leidmiseks. Kui mul Karlovos maja oli siis olid küll üürihinnad alla 2000. Puumaja.
    aga igaüks küsib hinda nii palju kui jaksab.
    alati saab alla lasta, tõsta on keeruline, kui üürnik sees on.

  12. Tibutriin – “Life is what happens…” See on hea tsitaat, mis sobib nii paljuks.. ja elu tõesti on selline. Mina kasutasin seda (eel)viimati, kommenteerides Justini postitust, sellest, kuidas me sattusime Prantsusmaale, kuhu me üldse minna ei plaaninud…
    http://martaplusanna.blogspot.com/2007/11/grenoble.html

    Kristi – vend ei plaaninudki minna klassikalisse filoloogiasse, aga ta ei saanud sinna sisse, kuhu väga tahtis (Tallinnas jaapani keelde) ja sinna ladina keelde oli madal lävend. Nii et seekord ei läinud nii, et mitteplaanitud asi õigeks osutuks…

    Anna – aitäh!

    Annu – parandan ära.

    Viva – ma arvan, et ostamegi sinna pesumasina ka.

    Kati – maja number on 3.

  13. pliidil on ikka augud ka, meiepool on küll alati nii öeldud. pliidiplaat on see üks suur plaat, millel on augud. gaasipliidil nt. on konkreetselt augud, keraamilisel pliidil on üldse suur tasapind. plaadid on ainult vanemal elektripliidil.

  14. Mulle see koht sobiks esimeseks pesaks. Polegi nii palju ruumi vaja, kõik esmavajalik olemas. Asukoht ka hea. Aga hind on üüratu. Kuigi noh, minu jaoks on igasugune hind vist üüratu (kõva tonn odavam tuleks kõne alla). Töötav tudeng on ju vaene.

  15. ei kauplegi hinda alla, lihtsalt natuke vihale ajab praegune korterite hinnapoliitika-ise yyrime veel hetkel 2 toalist uut jne. 3800 eest. ja kui leiad lolli, kes on seda nõus maksma siis on sul vedanud. Üldine reegel sellise korteri puhul on see, et sai kysi rohkem kui su panga tagasimakse on.

    http://www.city24.ee/kinnisvara/korter;jsessionid=9EE723EA176882B765B2406A052185F8?a&pageId=4&objId=SearchObject&stateId=ShowOne&eventId=%20&show_reo_id=424609

  16. Kullakesed, alati võib ju muidugi panga tagasimakset küsida. Küsida võib üldse kõike. Ja vahel näkkab ka. Inimeste ja raha suhted on nii erinevad, mis ühele kirves, see teisele kommiraha. Aga üldiselt oleks mõistlik ikka mingeid keskmisi üürihindu arvestada ja oma korteri oludega muid pakutavaid võrrelda. muidu võib juhtuda ju ka nii, et selline korter on ostetud viieaastase laenuga ja tagasimakse kuus on mingi 6-7 tuhat – siis seda peaks ka üürilise käest küsima v?
    Aga nagu juba öeldud: küsida võib kõike. Ja vahel näkkab ka.

  17. Mis te norite, 2500 on remonditud möbleeritud stuudio eest täiesti makstav hind, kui pole maakleritasu ja kui on internet, telekas, pesumasin, soe vesi, külmkapp ja kööginurk. Tean, mis räägin, õde mul just otsis eraldi üürikat septembris. Ja ka Tartus.

  18. Ega ole sisustusele-varustatusele kirjelduse järgi midagi ette heita küll. Aga palju need muud maksud seal umbkaudu kokku tulevad? Elekter ja vesi kulutamise järgi mõistagi, aga nt internet võib olla ju väga erineva hinnaga? Ühtekokku mingi tonn veel juurde? Rohkem?

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar