Kuidas teha blogindusega raha

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Veel üks võimalus – kirjutada üks blogi populaarseks ja siis mõnele kirjutamisoskuseta, kuid hirmsalt blogida tahtvale ja raha ülekülluse all vaevlevale wannabele maha müüa.

  2. Lihtsalt mainin ära, et suvaline (no suvaline ei saa üldse kuskilt raha, peab popp olema) blogija ei saa niisama mingit (reklaami)raha teha – pead olema registreeritud kui FIE (või mingi muu moodustis), kelle tegevusvaldkonnaks on märgitud “internetiportaal” vms…
    AdSense pisisummad neid muidugi ei koti, aga muud konkreetsete ettevõtete reklaamid äratavad üsna kiiresti vastavate organite (maksuameti) tähelepanu. Omal nahal ära proovitud…
    Seda muidugi juhul kui preemiad liiguvad elektroonilisi teid pidi…

  3. Usa-s ei ole liberaaldemokraate, UK-s on küll sellenimeline partei? Sa mõtlesid kas liberaalse maailmavaatega demokraatlikku parteid või libertaniste (libertarianism). IMHO.

  4. Toivo, ma ei teagi täpselt, võibolla oli see määratlus mul valesti meelde jäänud ja küsisin siin kõrvalt Justini käest, tema ei tea ka muud, kui et mingi blogi on (või oli), milles kirjutamise eest Pete raha sai.
    Liberaaldemokraadid muidu jah Inglismaal…

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar