Tallinnasse päikest otsima…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Tartus ju paistis täna keskpäeval täiesti selge ja konkreetne päike … Nii ka laupäeval pea terve päeva, ärkasin üles selle peale, et päike siras voodisse ja terve hommikupooliku veetsime perega linna peal selges päikesepaistes. Võib-olla on asi milleski muus, mitte päikese puudumises? Sest seda ikka on.

 2. laupäeval oli jah päike. Huvitav, et see tänane päike jäi kahe silma vahele. Mis ma tegin kell 12? Olin Oru tänava kliinikus last kaalumas. Ilmselt sattusin sel ajal aknast kaugele, kui päikest näidati.
  Ma ei taha väga viriseda. Aga see on meil hetkel kodune “kild” küll, see defitsiidiks muutunud päike. Mul ju siin itaalia pasean vaja üle talve pidada ;).

 3. Kuule, udu, ära 21 küll veel lennujaama mine, minu meelest oli see 22 sul 🙂

  Igal juhul ootame ja üritame Tallinna päikest teile ka natuke jätta – kuigi siin saab see vist päris ruttu otsa…

 4. Kas sa vihjad sellele, kuidas me vahel valel ajal lennujaama satume? 😉
  Sellest ma veel kirjutan oma “päikesemälestustes”.

  Aga ma muidu mõtlesin seda, et 21.dets Tallinnas ja 22. dets lennukile. Ei ajanud seekord segi midagi.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar