November…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Aga kunagi rohelugudes kirjutasid, et juuste värvimisel on sinu puhul lõpp? 😉 🙂 Lihtsalt huvi pärast- kas on? 😉

  2. Parandan ära..
    Ma olen ikkagi kaks korda heledaid triipe teinud viimase aasta jooksul… Aga plaanis on taas henna peale üle minna, henna on looduslik.

    Novembrist veel – Justin läks rehve vahetama ja sõitis kaugema küljepeegli katki, tagurdades, sest ta EI NÄINUD! See juhtus kella 12 paiku, südapäeval.

  3. Ühe reisija kohta on CO2 “panus” suurem ikka lennukil reisides .

    Laevu on aga nii palju, kõik see kaubalaevandus, made in China tooted…

    Ja mittelooduslik = sünteetiline keemia.

  4. Mulle meeldib selline pime aeg. Minu meelest on nii mõnus, kuidas Eestis ikka täiega tajud aastaaegade vaheldumist. Ma tean kindlalt, et oma nöbinina ja kartulikoorejuustega olen ma üks üsna tüüpiline eestlane ja sobin siia väga hästi. Kuhugi ei taha ära ja kui kevadel kolmeks päevaks Rootsis käisin, oli juba peaaegu et nutt kurgus. Tahtsin koju 🙂
    Mu arust on siin kõige parem. Koos kõigi looduslike iseärasuste või nende puudumistega.

  5. New York on nagu mürk mida kunagi verest välja ei saa. Chicagoga on sama lugu. Aga San Francisco on hoopiski sellien city mis meeldib ka neile inimestele kel USA vastu mingi foobia peaks olema.

  6. “Ma kirjutasin roheraamatusse, et ma ei taha enam reisida ja sel hetkel ma ka uskusin seda.
    Aga tänasel päeval…”

    mulle meeldib aus jutt

  7. Retsept proovitud, imehea on!
    Naan recipe
    4 cups all-purpose flour (950 ml)
    1 teaspoon baking powder
    1/4 teaspoon baking soda
    1 teaspoon salt
    1 egg, beaten
    6 tablespoons plain yogurt (room temperature)
    3 tablespoons butter or ghee, melted
    About 1 cup lukewarm milk (236 ml)
    1 tablespoon poppy seeds
    Sift flour, baking powder, baking soda and salt together in a bowl.
    Stir in the beaten egg, yogurt and 2 tablespoons of the butter or ghee. Gradually stir in enough milk to make a soft dough. Knead well. Cover with a damp cloth and place in a warm place for 2 hours.
    Heat oven to 400 degrees F (200 C).
    Knead dough on a floured surface for 2 or 3 minutes until smooth. Divide into 8 pieces.
    Roll each piece into a ball then into ovals about 6 to 8 inches long. Grease a baking sheet with oil. Brush both the sides of the rolled out Naan with oil. Sprinkle one side with poppy seeds. Place it ( poppy seed side up) on the baking sheet.
    Bake for 6 to 10 minutes until puffy and lightly golden brown. The bread puffs slightly, lightly browns on the sides. Serve while hot.

  8. Oeh, see pime aeg on raske jah. Muide minu meelest New Yorgis läheb suht samal ajal pimedaks, kui Eestis – aga siin on enamus aega selge ilm ja see teeb asja oluliselt paremaks. Nii et ma olen mõelnud, et kõige olulisem on, et vähemalt mõned tunnid päevas päikegi paistaks.
    2003 novembrit Eestis mäletan nii selgelt, sest siis olin sedapsi ja arst käskis iga päev vähemalt tunnikese jalutada. Aga ma ei suutnud, sest päikest kohe üldse polnud. Pärast kirjutati, et 2003 oli terve novembri peale 11 tundi päikest.

    Aga aitäh restorani soovituse eest! 🙂 Me oleme siin peamiselt “Curry in hurry” india-toitu söönud, aga miskit uut ei teeks paha. East village oma lugematute rahvusvaheliste söögikohtadega ajab kohati hulluks. Omast arust olen juba päris paljudes kohtades käinud, aga iga kord siin kõmpides, näed vähemalt seitset uut kohta, mida tahaks ka järele proovida.
    Varsti näeme!

  9. Eesti 4 aastaaega on omaette väärtus, mida paljudes kohtades ei ole. Kliima soojenemine samas kurjast, sest 4 aastaaega tasapisi vähenemas kahele-kolmele ebamäärasele (ei ole enam õiget talve). Kui lumi on maas, on olemine valge ka sõltumata päikese puudumisest. Eesti nipp on elav tuli, s. h rohke küünlapõletamine, aga üks lõunamaatripp sel vahepealsel perioodil ei tee ka paha. Loodan, et olete Eestis kõige ilusamal lumisemal ajal.

  10. Ütleks, et selle aasta november ongi olnud väga pime ja päikest pole pea üldse olnud, kuid kui lumi maas on, siis on ikka valgem tunne.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar