Miks pole “Minu Ameerika 2” poodides? – JUBA ON.

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Aga siis puhka. Ja ära tee midagi. Või tee ainult neid asju mida sa viitsid ja tahad teha. Ja isegi ära mõtle sellele, et sa peaksid praegu seda teist või kolmandat asja tegema. See tekitab stressi. Lihtsalt ole ja puhka.
    Mine lapsega jalutama- täna on imekaunis päev (vähemalt Tallinnas).
    Õige varsti otsid sa juba ise tegevust ja ühel hetkel on kõik asjad ka tehtud.

  2. Palju õnne Justinile!!
    lase jah, kiire mööda, siis saad edasi toimetada. ma olen kahe väikesega (2,5a ja 2,5kuud) üksi kodus, vahel lööb laine üle pea kokku, aga seni olen hakkama saanud. ja muide, üks sugulane käis titat vaatamas, selline heldinud nägu peas, et ma sain aru, kui väga ma üsna varsti hakkan praegust aega igatsema, sest lapsed kasvavad nii ruttu.

  3. Väsimus on vist üleüldine märksõna praegu.
    Mul on täielik motivatsioonikriis nii tööl kui omas kodus. Väsimus (peamiselt vaimne ja emotsionaalne) on nii suur, et ei oska seda enam kuidagi leevendada. Täna nägin lõunal väljas jalutades, kuidas siin Pärnu mnt ääres männikut lehtedest ja kuivanud võsast puhastati… Oi, kuidas oleks tahtnud seal nende asemel rehaga ja oksakääridega toimetada. Vajadus värske õhu ja päevavalguse järel viib varsti mõistuse. Ei taha, ei suuda, ei jõua.

  4. ma just sain sünnipäevaks hunniku apollo kinkekaarte ja mõtlesin kohe “ameerika” teise osa peale… tuleb ikka siis sult kirjastusest tellida…

    ja puhka. kõiki pisikesi ebavajalikke asju nagu paberid ja taara saab mõni teine homme ka tehtud!

    ja tee justinile sünnipäeva puhul pai!

  5. jah, tean enam-vähem, mida sa tunned, ainult mu kohustused on kogu aeg sellised pisiasjad, millega tuleb toime tulla. seminaritööd ja keeleharjutused jms.
    ja mina ei saa minna keset päeva päikese kätte jalutama 🙁

  6. Vanadel hiinlastel oli selline looduse rütme arvestav elamise viis – kolme sügiskuud kutsutakse rahuseisundi perioodiks. Inimesed heitku õhtul varakult puhkama ja tõusku hommikul vara koos kukelauluga. Nende meel olgu tüüne, et vähendada sügise karistust. Hing ja vaim tuleks ühes hoida, et sügise hingust vaigistada. Kopsude puhtuse säilitamiseks ei tohiks oma ihadele järele anda. Selline käitumine on harmoonias sügise hingusega ning meetod oma saagi kaitseks.

    Targad järgisid looduse seadusi ja tänu sellele ei puudutanud nende kehasid veidrad haigused; nad ei kaotanud midagi sellest, mis loodus oli neile andnud ja nende eluvaim ei ammendunud iial.

  7. igakuisest elektrinäidu-teatamise-pisiasjast saab niimoodi vabaneda, et teed Eesti Energiaga lepingu, mille järgi nad võtavad näidu “lambist” ehk varasema tarbimise järgi & korra aastas teatad siis õige näidu & toimub tasaarveldus.
    Selle lepingu tegemine käis mul telefonitsi või meilitsi, ei mäletagi, igatahes kuskile kohale ei pidanud minema.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar