Minu tõde

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. vaatasin sinu postituse peale suu- ja sõrataudi blogisse, kus iga päev saavutatakse nn new low. mõtlesin, et mis ise sellise selgakallatud solgi peale teeks. mul on ka võitlejahing nagu sinulgi, et ehk võitleks ja selgitaks minagi. kuid siiski arvan, et nende erutus kahaneb kui sa midagi ei vasta ja kuidagi ei reageeri. samas jälle, sul on tore pere ja ma ei laseks ise ka oma kalleid rünnata. ega ei oskagi nõu anda tegelikult. avaldan lihtsalt toetust!

    pikaajaline lugeja

  2. Nii ma umbes arvasingi, sest käisin just samal ajal lähemalt läbi (aga mitte intiimselt) ühega mainitutest ja tundsin põgusamalt ühte teist ja see jutt ei klappinud sugugi reaalsusega.
    Ilmselt on tõesti parim ja lihtsaim neid ignoreerida, sest muidu saavad nad just seda tähelepanu, mida otsivad.
    Kuid teisest küljest nüüd nad jätkavad seda, mis nad teevad. Igal midagi saavutanud inimesel on vaenlasi ja võib-olla ka nii madalaid vaenlasi, kes kasutavad hea meelega ära sellise kanali, mis kontrollimata kuulujutte avaldab. Tõenäoliselt enne see ei lõpe, kui keegi selle vaevalise ja räpase kohtutee ära käib ja neilt laimu eest kahjutasu välja võidab.

  3. Mina p]him]tteliselt nende blogi ei loe ja soovitan seda k]ikidel teistel ka teha. Mida rohkem seda uuritakse ja arutatakse seda enam saavad nad innustust.
    Tuleb olla lihtsalt suurem inimene ja madalalaubaliste taustamüra ignoreerida.
    edu.

  4. imestan jätkuvalt, kes ometi on need informaatorid, kes väidetavalt i&i-le uut ja põnevat teavet jagavad. kas nad ei karda, et jäävad ise hammasrataste vahele ja siis pole armu loota?

    i&i kurikuulsa blogi põhjal võib järeldada, et pole inimest, kelle elu ja tegemiste põhjal ei saaks koostada “põnevat materjali” :S

  5. üks motiiv veel “informeerimiseks”: on ju lihtsam sms-laenu võtmise asemel saata neile näiteks daki kohta väljamõeldud kõlakas ja heal juhul isegi tuhat krooni teenida.

  6. Tunnen kedagi, kes tunneb kedagi – kui järgida i&i infokogumise põhimõtteid – kes väidab, et vähemalt üks seltskond inimesi on saanud uue hobi: nii nagu vennad tähismaad oma blogilugusid vorbivad, sama tempokalt vorbivad nemad neile nö infot – ja itsitavad ise pihku, kui i&i selle “uue info” saamisest leili lähevad.
    Igaühel oma lõbu.
    Aga sinul, epp, pole küll põhjust põdeda – valik on neil ju vähemalt korralik välja pakutud, kenad ja andekad mehed kõik. Ära lase ennast heidutada, las nad kriiskavad, kui teisiti ei saa – kuidagi peavad nad ju tähelepanu all püsima, teisiti ei mõista nad elada.

  7. Vaimuhaige fantaasia on piiritu. Ma arvan, et mingit infot ta kusagilt ei saa ja ka selliseid kuulujutte eriti pole. Inno lihtsalt meenutab mingeid seiku minevikust ja tekitab lugusid.

    Sul Epp, on juba üks kogemus haige kommenteerijaga. Mäletad, see USAs redutav mees, kelle üks pseudonüüm oli Lee Boswell. Mida rohkem sa seletasid, seda hullemaks tema fantaasia läks. Praegu pole teda enam kusagil kommenteerimas, kunagi uputas ta kõiki kommentaariume oma ohjeldamatu fantaasiaga. Ei tea, kas sai terveks või jäi hoopis haigeks.

    Aga raudne reegel on, et hulludega loogika ega faktid ei aita.
    Kui need sinuga suhtesse kirjutatud mehed talle tuupi teeksid, oleks vahest abi.

  8. Mina soovitan sama, mida teisedki – hammusta huulde ja ära reageeri provokatsioonidele. Kaugelegi näha, et haige jutt. Kuigi ega ise sinu asemel läheks ilmselt ka, lipp kõrgel, lahingusse 😉
    Ma ei tea tõepoolest ühtegi inimest, kes i&i blogi või selle “tõde” tõsiselt võtaks. Ei ole mõtet oma energiat ja mõtteid neile kulutada…

  9. Inno on liputaja, mida rohkem tähelepanu saab, seda suurem on rahulolu. Nii et parim viis talle pettumust valmistada, on üldse mitte reageerida. Isiklikult arvan, et kogu tema laimukampaania on ajendatud suurest ja sügavast kadedusest. Kôigepealt Ingridi vastu, kellest sai ajakirjandusturul temast kordades tuntum ja edukam tegija ning nüüd Epu pihta suunatud haige loba, mida kannustab tagant jällegi kibestumus, oled ju sina, Epp edukas kirjastaja/kirjanik, Inno aga sipleb oma kokkukeerutatud kôntsa sees…

  10. Külma närvi ja selget pead, ega siin muud soovida saa. Või kohtuteed – kui hakkab üle viskama.
    Asi ju ikka koomuski mõõtu. Sest no vabandust küll, aga absoluutselt kõiki korralikke abieluinimesi on kunagi nähtud ja nähakse ka nende abielustaatuse ajal tõenäoliselt vastassoost (ja oma soost….miks olla piiratud) kolleegide ja tuttavatega suhtlemas. Ning kui tegemist on veel minevikuga, siis kelle asi see üldse on. Ega me moslemimaal ela.

    Huvitav, et keegi pole veel teinud blogi, kuhu i&i kõiki võimalikke “suhteid” samasuguses toredas soustis üles panna.Las nad siis klaarivad isekeskis, et kellega käidi söömas ja kellega voodis (söömas).

  11. Inno on Epu reklaamiagent. Teada puha, mida rohkem suhteid seda põnevam autor. Ja ka kirjastaja isiku põnevus tõstab müüginumbreid.
    Nii, Epp, karda, et varsti esitab Inno sulle arve, sest tasuta lõunaid ju pole. Hoia oma müüginumbrite kasv saladuses! See ahnepäits võib su taskud tühjaks teha. 🙂 🙂 🙂

  12. Sa võiks ikka kohtusse kaevata, siis saab asjad selgeks, muidu need jauramid siin jäävadki jaurama. Klatšivad nagunii nüüd selja taga Eppu, Innot ja ma ei tea keda veel. Silma ees kiidavad takka. Närused argpüksid.

  13. Oot, aga mis nagu üldse point on asjal? Kas seda enam mäletab keegi (kaasaarvatud “Meestest, lihsalt 2” meisterautor ise)? Varsti on asi juba lihtsalt tagakiusamise tasemel ja siis pole muud, kui üks väike kohtukeiss ja asi vask.

  14. Blogi “syytus” ehk Zorro tegutseb hakkas uuesti tööle. Ta pidas vahet, kuna oli mingi lootus, et Inno rahuneb maha.

  15. Olen mõelnud, et küll see Ingrid Tähismaa peab olema üks mõjuvõimas naine. Ta tunneb suuremat osa Eesti rahvast ja suudab neid mõjutada I&I vastu.
    Peab hakkama vist tunnistama, et ta on ka mind mõjutanud. Ma pole selles veel selgusele jõudnud, et kuidas, aga millegipärast ei teki mul tahtmist I&I blogi avada.
    Olgu see mõjutamise jutt oli nüüd nali, aga see teine pool mitte.
    Las koerad hauguvad. Küll nad kunagi peavad taltuma ka. Keegi paneb neile keti kaela ja malaka seljale tantsima. Neil on hetkel karistamatuse tunne, kuid ühel hetkel saab see kõik nende endi vastu keeratud olema ja siis ei vaata keegi enam nende poolegi. Abikäe ulatamisest rääkimata. Tuleb lihtsalt piisavalt kaua oodata.

  16. ära muretse, epp, alates sellest lõigust selles blogiartiklis:
    “Eppu on nähtud restoranis tete-a-tete Hannes Rummiga intiimselt vestlemas ja nähtud on korduvalt mitmel teisel korral. Ja natuke naljakas, aga selle teise Hannese ehk Võrno kohta, täpselt samamoodi. Kes teab, kui kaugele need asjad läksid. Aga jutud käisid. Ja kas abielunaine teeb nii?”
    ei saa enam mitte ükski täie mõistusega inimene I+I juttu tõsiselt võtta. Nagu et kohvikusistumine kõigi silme all peaks juba abielurikkumisega võrduma? absurdikas.

    aga I+I süüdistusele et neid nn seljataga klatshitakse, ma vastaks nii, et I+I-ga enam ei saa näost näkku suhelda, kuna nad oma blogi sabas ilmutavad ka ainult endale meelepäraseid ja oma juttu toetavaid kommentaare ja kõik muu kustutavad maha. niipalju siis aususest

  17. tead, see on juba täitsa naljakas. Ja mina, kes elus polnud I&I blogi lugenud, lugesin nüüd kah. Ja ei suuda ära imestada. Kust nad selle aja võtavad? No ja tõesti on (hale)naljakas, ehkki sul endal võib-olla ei ole… Aga vist oleks tervislikum jah, kui sa ei reageeriks üldse. On siis üldsusel kõiki su suhteid vaja teada, olgu nad siis nii platoonilised kui veel olla saab?

  18. Tead Epp, sa ära tee väljagi. Ma küll Sind isiklikult ei tea, aga läbi blogimaailma oled küll ainult megasümpaatse mulje jätnud. I. aga mitte.

  19. Innokene, kullakesene, mõtle palun kas või üks kord, mida sa selle blogijamaga oma lastele teed, keda sa väidetavalt väga armastad.
    Ma olen hiljuti olnud gümnaasiumiõpilane ja ma tean, kui õelad võivad lapsed teineteise vastu olla. Kas sa kujutad ette, et su poegadele keegi klassikaaslastest ei hakka nina peale viskama seda, mida sa nende ema kohta räägid näiteks?
    Milles nemad süüdi on, et nad sellist jama kannatama peavad?

  20. Epp, miks sa lasid end häirida neist nõmedatest postitustest?? Sul pole vaja kellegi ees end vabandada ning fakte välja tuua!
    Igale natukenegi mõtlevale inimesele on selge, et Inno kirjutised on tema haige fantaasia vili! Ning kes teda usub, sinu mingite faktide välja toomine ei muuda ka midagi!
    Niiet, ära lase end häirida ja palun ära lasku enam nii madalale, et hakkad siin midagi selgitama.
    Ära tee väljagi!

    sinu ammune fänn

  21. No ega aususega tohiks ometi mõtlemisvõime puudumine kaasas käia! On ju avalik tõde, et Epul on suur lugejaskond. Ja enamus meist hoolivad temast. Nii lihtne see ongi.

  22. Absoluutselt mitte välja teha. I&I on endile juba niipalju solki peale tõmmanud, et nad ükskord nagunii sellesse ise ära upuvad. Nur Geduld zum Warten 🙂

  23. I&I räägivad seda mis tahavad, otse, konkreetselt ja kõigile arusaadavalt. See peaks olema eeskujuks igale poliitikule. Selle asemel et salaja nusserdada ja vassida ja keerutada kokku mingeid poliitilisi mänge tuleks öelda otse. Kui oponent ei meeldi, ütle talle näkku! Solva, tee maha avalikult aga ära vassi selja taga. Sellepärast on ka I&I blogi igatpidi tervitatav. No hea küll, kõigile ei meeldi mis nad räägivad ja palju ei pruugi seal tõsi olla, aga vähemalt pilt on selge.

  24. Kui Inno julgeks seda kõike Ingridile tõesti ka näkku öelda, siis oleks evaldil õigus. Veel rohkem oleks evaldil õigus, kui ta oleks seda julgenud teha juba nende abielu ajal. Siis oleks ilmselt kogu see jama ka olemata.

  25. evald, minu meelest on nende blogis asi kaugel selgusest. mingi hämamine ja ilastamine, mis jätab inimesest kaugelt ebaintelligentsema mulje kui seda on need, kellele kaasasündinud puue vabanduse annab.
    kuigi ega ma tea … võib-olla neil ka asi kaasasündinud…

  26. torm – ma olen aru saanud et Inno ütleks seda kõike kui ainult saaks, aga teda ei võeta jutule. Ja abielu ajal ei olnud ta veel selles arengufaasis, kõike välja öelda pole just kerge.

    anna – nagu ma ütlesin, see mis nad ütlevad ei pruugi kaugeltki olla meeldiv ja tõene. Aga nad ütlevad seda otse, laimavad otse, ilastavad otse jne.

  27. No ei tea, mis voorus see “otse” on! See on lihtsalt kasvatamatus. Nii nagu on peeretamine seltskonnas. Et kui kõhus punnitab, siis anna aga minna! Jõle!

  28. on kasvatamatus ja otse ütlemine. Kui sa evid mingit arvamust ja sa nii või teisiti selle välja lased, siis on kõigile parem kui see tuleb “otse”. Kasvatamatus on see kui sul puudub arvamus aga sa ikkagi avaldad arvamust vulgaarsel kujul, räuskad niisama vms. No peaks olema arusaadav. Kui Inno tõesti tahab seda öelda, mida ta ütleb siis on parem kui ta teeb seda otse enda blogis, selle asemel et kusagil seljataga anonüümselt susida midagi. Kordan, see ei pruugi meeldida, aga noh kui inimene peab seda ütlema siis peab.

  29. Ma arvan, et nii ei ole. Inimene peab arvestama kaasinimesi. Ja pole nii, et ma muudkui pean auru välja laskma. Kõige ebameeldivamad inimesed on just need, kes ei kahtle oma “tões” ja kuulutavad seda ilma igasuguse sisemise tsensuurita. Inno puhul on tegelt tegemist inimesega, kes tõenäoselt seda ise ka ei usu, mida ta kirjutab. Tema eesmark on solvata ja häirida inimesi, kes asjadest teisiti arvavad kui tema.

  30. Kuulge, egas koomikuid saa tõsiselt võtta. Kui Piip ja Tuut teevad triki või nalja, tuleb naerda ja värskendatult edasi tegutseda :p.

  31. Mulle küll ei tundu, et see I&I ilastamine mingit värskendavat nalja sisaldaks. Ja mulle näis, et ka Epp ei saanud sellest värskendust.
    Kaasinimeste mõnitamine ei peaks kvalifitseeruma naljana.

  32. No ma olen nõus, et see pole naljana mõeldud. Aga kui seda naljana võtta, on palju toredam, eks. Pealegi, üle võlli keeratud mõnitamine juba on ka otsapidi koomiline. Minu mõte oli see, et seda koomikutepaari tuleks võttagi mitte tõsiselt, vaid veidrikutena.

    PS. Ja see on ju naljakas, kui täiskasvanud inimene kirjutab anekdoodi häbemekarvadest võileiva vahel või sellest, et mehega kahekesi kohvikus käimine on abielurikkumine. No kas saab sellise asja peale solvuda? See näitaks, et seda võetakse tõsiselt ju.

  33. Katikene,kus see naerukoht on?
    No mina küll ei leia midagi naljakat häbemekarvadega
    võileivast või sita söömisest või kuse joomisest?
    Ja panna sellisele tobedusele veel pealkirjaks anekdoot!
    Järelikult sai fantaasia otsa, et valesid produtseerida.

  34. Inimesed on erinevad. Võib olla IjaI lõbustavad üksteist selliste anekdootidega ja itsitavad-oh kui naljakas on.

  35. Tegelikult on tore, et inimsesed sellist tsirkust teevad. Oma tegeliku elu arvel, muideks. See on nagu interaktiivne teater kus publik saab tegelastega otse suhelda. Need kuulsuse narrid armastavad ja pelgavad selliseid publiku vahelehõikeid aga nende vajadus applausi järele paneb neid aina uusi ja hullemaid trikke tegema. Vabatahtlikult. Mida hullemini keegi mutta lendab või mida sügavamale pöidlad silmakoopasse surutakse, seda valjem on publiku vilekoor, kiidu- ja pahameelehõiked. Mindki huvitab millega see jant lõpeb. Ehk lõpeb see kellegi tegelase enesetapu või mõrvaga? See oleks loo tipp ja publiku aplodeeriks seistes. Ei usu ju, et lõpp sellel lool eriti õnnelik tuleb. Asja teeb eriti erutavaks veel ka see, et riskitakse ju isegi laste elu, tervise ja tulevikuga. See on juba hullem veel kui mingi Kreeka tragöödia. Põnev ja jube. Katad silmad aga ikka vaatad.

  36. Justinile teeb ka nalja.
    Ainus, mis talle nalja ei tee – et tema kommentaarid seal avaldamata jäetakse. Eile olevat ta taas kirjutanud.
    Mul endal on nii palju tegemist ja võibolla ka mingi mõtteblokk, igatahaes ma tõesti ei mõtle nende peale eriti. Ei oska hetkel midagi analüüsida. Aga fenomeni on Inno ja Irja kindlasti loonud.
    Ma pole tükk aega kellegagi Ajakirjade Kirjastuse majast suhelnud, aga olen kindel, et seal kihab ja arutatakse seda blogi hoolega.
    Aga mul siin oma mured. Vt värske postitus – oma kirjastuse jamad ja segamini maja.

  37. OK, süvenesin nüüd ka sellesse teemasse. Milles siis Inno Eppu süüdistab ja mispärast teda laimama asus? Sest Epp olevat oma artikliga naistefoorumite naised Inno vastu üles kihutanud. Lihtne kontrollida: kuidas suhtuti Innosse naistefoorumites enne Epu artiklit? Nagu näha, mitte eriti hästi.
    http://woman.delfi.ee/foorum/read.php?f=9&i=372889&t=372720
    http://woman.delfi.ee/foorum/read.php?f=9&i=371581&t=371198
    Samasuguseid teemasid on väga palju.
    Millal sellised teemad hakkasid tulema? Ka väga lihtne kontrollida: laviinina pärast Inno Postimehe artiklit. Enne seda ei olnud teda foorumites praktiliselt olemas. Üksikud lehelood näitasid, et temasse suhtuti ka lahutuse järel pigem pooldavalt ja Ingridisse halvasti.
    Näiteks
    http://www.sloleht.ee/index.aspx?v=forum&subtopicID=3544#form
    Niisiis, Inno hakkas blogima, et enda mainet puhtaks pesta ja Ingridi oma kahjustada, aga miskipärast saavutas vastupidise. Nii et selge on, et ta teeb põhimõtteliselt midagi valesti: kas ei oska oma mõtteid õigesti sõnastada, ei jaga psühholoogiat vms. Kui mingi taktika ei toimi, on kõige valem teguviis aina hagu juurde anda, aga kahjuks Inno sellest ise aru ei ole saanud. Tema otsib ekslikult selles süüdlasi mujalt: see on väga ebakonstruktiivne ja ainult tekitab uusi vaenlasi ja veelgi suuremat ebapopulaarsust.
    Paneksin selle kommentaari Inno-Irja blogisse, aga nad ilmselt ei avaldaks seda ja kuna vaeva on nähtud, avaldan ta vähemalt siingi.

  38. Kusjuures, selgunud on tõsiasi, et Vennad Tähismaad (nagu kusagil tabavalt öeldi) tõepoolest kommenteerivad oma blogi ise. Need anonüümsed positivsed kommid siis.
    Nimelt oli mul eile pikem diskussioon nendega teema “Ara ähvardaja anatoomia” all. Kui nad enam miskit öelda ei osanud, ilmus sinna kommidesse minu nime all vabandus!!! Et neil ikka õigus jne. Mille peale regeerisin kommiga, et ma kindlasti ei vabandanud ja esinen alati nime taga oleva teemablogi viitega. Seda kommi aga ei avaldatud:)
    Nii et nüüd saaks jääda mulje kuidas Saabastega Kass vabandas nende ees…. Einohjah…
    Ok, nad võiksid väita, et keegi kolmas kirjutas selle kommi, kuid miks siis minu õiendus avaldamata jäi? See kindlasti ei olnud teemaväline:)
    Suurima rõõmuga panen selle teema ka suurema kella külge:) Kus ikka nalja saab kui ise ei tee, onju:)
    Aga Epule – tubli et end neist eemale hoiad! Sest ükskõik mida sa ka ei ütle – ikka oled süüdi:D Kui homme on halb ilm, siis varst on ka see sinu manatud.

  39. Wau, ma satun üle saja aasta netti ja siis loen nii haiget asja. Mina seletan Tähismaade anomaaliat Pendli-teooriaga- ühest äärmusest liigub kõik alati teise äärmusse – kuna neil oli elu ikka väga kehv- siis nüüd uskusid, et said paradiisi- hetkel on nad ilmselgelt teel tagasi pendli kevemasse otsa–sest kõik mis neist tuleb on ilmselge irisemine ja luul.

    tervitan–ja tegelikult tulin otsima kuna Su raamatu esikas on?? et siis kuna on?:)

  40. Ma ei teegi oma praegu välja tulevatele raamatutele (Minu Amerika 2 ja Roheliseks kasvamine) esitlust… Just rääkisin Fred Jüssiga, jätame ka tema raamatule esitluse tegemata, sest ta on avalikkusest väsinud ja minul siis ka vähem korraldamist.
    Ehk kunagi uuel kevadel teeks mingi mõnusa ja erilise esitluse, siis tuleb korraga mitu reisiraamatut välja. Aga praegu on saabumas pikk talv, kus on hea pugeda kerra ahju kõrvale ;).

  41. Tühismaad ootavad ilmselt pakkumist Kroonika peatoimetaja kohale. Et siis Ingridile lõplikult “ära” teha ;). Mingit muud eesmärki nii kolletunud ausa kommunistliku võitluse seinalehel ju olla ei saa. Ja mis sobiks “vaenlaseks” või märklauaks paremini, kui Eesti üks loetavamaid blogiperekondi- Epp ja Giustino.

    _____
    Kusjuures, ma tõesti EI TAHA teada, milline plahvatus ja üleujutus tabavad blogimaailma siis kui I+I’st saab ühel hetkel I-I. Mulle tundub, et see hetk on lähenemas, sest rooside nuusutamisest ja armastuse kuulutamisest on saanud räige “ärapanemine” mis Tühismaade algse teooria kohaselt johtub seksuaalsest frustratsioonist ja külmusest (Ingridi näide). 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar