“Minu Ameerika 2” valmis!

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Tere, Epp!

  Käisin eile kõik Tartu raamatukauplused läbi, kuid Sinu raamatust ei teadnud keegi midagi 🙁 Apollost öeldi, et seda pole isegi mitte nende uute raamatute nimekirjas, mis esmaspäevast kauplustesse jõuavad. Hirmsasti tahaks teist osa lugeda. Elan ise ka Tartus ning tegelikult võiksin ise raamatule järgi tulla.

  Kristiina

 2. Kristiina – Asi oli ilmselt selles, et raamat sai valmis varem, kui oli plaanitud (algne jutt oli 20-22 november), sellepärast ehk polnud seal uhiuute nimekirjas. Ladudesse läks igatahes neljapäeva hommikul.

  See pn üks omaette teema, millega peagi tegelema asun. Kas tõesti on vajalik mul saata küik raamatud Tallinnasse ladudesse, et nad siis tagasi Tartusse saadetaks. Või saan ma asju ajada poodidega otse? Milleks selline edasi-tagasi transa, raha, aja ja kütuse kulutamine… Uurin. Kõik tasapisi.

  Keelekõrv – Tartlastele olen ma enamasti kõigepealt meilinud ja pakkunud välja, kas saab raamatu jätta nt TÜ peahoone valvelauda. Mõni on meil ka kodus järel käinud.
  Sellega hoiab jah postikulu kokku (mis ühe raamatu puhul on 15 krooni post ja 5 krooni ümbrik).
  Aga kõigepealt tuleks ikkagi http://www.petroneprint.ee poe kaudu tellimus teha.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar