Ülevaade Eesti rohelistest

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. küll võib olla mugav kirjutada raamatut nii, et kui mõte otsa saab, avad aga mitmekümnepealise kommentaariumi ja mõtted, analüüs, info ja argumendid muudkui tulevad.

 2. Saaremaal pärapõrgusse metsade vahele tekkis mingi hetk suur koorem olmeprügi, saatsin politseisse e-maili GPS koordinaatidega, vastati üllatavalt ruttu, et mu kiri saadeti edasi keskkonnateenistusse ja asja uuritakse. Et siis, selliste jamade korral on ka politsei abiks.

 3. mulle jäi silma ELF-i iseloomustuses, et “korraldab talguid ja reise”. Ja see on kõik. Tegelikult ma ei usu, et nad ise end nii identifitseeriks, sest ELF on palju enamat. Pane nt nii: “korraldab talgureise, tegeleb keskkonnaõige, loodushariduse ja rohelise energiaga”.

 4. SA Tartu Keskkonnahariduse Keskuse alla kuuluvad kolm üksust: Tartu Loodusmaja, keskkonnainfopunkt ja täiskasvanute koolituskeskus.
  Tartu Loodusmaja pakub huvitegevust lastele. Keskkonnainfopunktist saab küsida keskkonda ja loodust, aga ka nt matkamist puudutavat infot. Samas korraldab keskkonnaõhtuid, keskkonnabussi ekskursioone, koolitusi. Asub Kompanii 10.
  Koolituskeskus pakub koolitusvõimalusi looduse ja keskkonnaga tegelevatele inimestele, aga ka muidu huvilistele.

  Epp, kui sul huvi rohkem, siis võin sulle kunagi maja ja tegevust ka tutvustada 😉

 5. Võiks lisada, et http://www.envir.ee alt saab ka kohalike keskkonnateenistuste kodulehtedele, kus on ka kirjas üritusi ja kampaaniaid, mis toimuvad konkreetsetes maakonnas 🙂 http://www.keskkonnainfo.ee on Keskkonnaministeeriumi Info-Tehno Keskus, kust on võimalik saada andmeid erinevate ettevõtete kohta, kes omavad mingeid saastelubasid (jäätme, vee, õhu jne. lubasid) ja ka statistikat. Näiteks saab seal tutvuda mõne ettevõtte loaga, kes on sinu kodu lähedal ja näiteks häirib sind. Et vaatad sealt järgi, kas tal on luba ja kui on siis milliste tingimustega ja kui ei ole, siis võib juba edasi mõelda, et kas esitada inspektsiooni kaebus või käia kohalikus teenistuses ja uurida täpsemat infot. Et kui sul peaks Epp mingeid küsimusi tekkima, siis saad küsida infot minu meili pealt.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar