Südameveritsuspäev

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. kui laps pudelist ei oska süüa, siis saab toita kas lusikast, tassist või kõige parem: süstlast. mina olin sunnitud ööpäevasele lapsele kunsttoitu andma. (minu plika on kuu aega noorem, ja muide, Margaret oli üks nime variantidest).

 2. Oma hambavalu, niikaua kuni reaalselt (foto kõlbab ka) neid Aafrika näljahädalisi ei näe. Pealegi, kui Sina saad oma hambavalust kurta ja palju lohutust, oled Sa hiljem nii füüsiliselt kui emotsionaalselt paremas vormis, et Aafrika näljahädalisi (või mis iganes käepärasemaid hädalisi, näiteks hästitäidetud mähkmega Annat) aidata.

 3. Sõitsin kord Tartusse. Peatun. Küsin möödujailt, kas olen tasulises parkimisalas? Keegi päris kindlalt ei teadnud. Üks arvas, et vist jah. Ei mingit automaati ega viidet.
  St: käitusin nagu Justin 🙂

 4. Me olime Jaani tänava lõpus, lähim automaat oli vist Raekoja taga (5-10 minutit kõndida) ja seal sildil oli kirjas jah et oleme tsoonis B (või midagi sellist), aga seda polnud kirjas, kus on lähim automaat!

 5. Ilmselt on hilja öelda, et lõpeta põdemine ja anna rinda. Loodetavasti saite siiski kuidagi hakkama.
  *hambatuimestuse ja imetamise osas kogenud*

 6. Muide, Tartus on väga mõistlik mobiiliga parkida, sai hiljuti katsetatud ja toimis kenasti-kiiresti. Ei ole mingit sentidega kõlistamist jne. Ning pealegi teatavad nad SMS-iga u 10 min enne, kui parkimisaeg lõppema hakkab. Ainus viga on see, et kuskile tuleb ikkagi kõndida, et teada saada, millises parkimistsoonis parajasti viibid. Nad võiksid ju kasvõi väikesed tsoonimärgikesed tänavakiviäärtesse paigutada.

 7. mulle ütles küll hambaarst, et tulge siis tõmbama kui enam ei imeta, sest milleks kannatada haavavalu, kui rohtu võtta ei saa. Kas tõesti oli asi nii hull, et kohe pidi ründama? 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar