Veel jooksvaid küsimusi: mida teha vana mobiiltelefoniga?

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. eemaldan aku ja annan lapsele mängida. üks on autos, kaks toas, üks ühe ja üks teise vanaema juures. kaks pin-kalkulaatorit on tal ka. tõsi, ta eelistab siiski päristelefone – algul paar nädalat uskus, et tegu on “päris” asjaga, aga nüüd tahab ikka töötavaid masinaid.

  2. Minu mees andis oma vana telefoni mulle ja kui mina hakkasin paremat akut vajama, andsime vana edasi ühele tuttavale “lauatelefoniks” (sabapidi seinas, kui kasutada tahad).

  3. Kiuslik küsimus – aga miks peab telefoni üldse ära viskama, kui ta veel töötab? 😀
    Aus ülestunnistus, endal on 7 a vana tubli tööloom (millega on hää noori inimesi shokeerida) – on ta igatemoodi kannatada saanud, aku on ära vahetatud ja kannatab märksa kauem laadimata elada, kui moodsad fonnid. Fotokad jm vidinad on eraldi – sest no telefoni omad ikka korralikele pärismassinatele kvaliteedis järgi ei saa ju.

  4. Ma tean isegi, et akusid saab osta, ma olin sellele telefonile juba ühe uue aku ostnud, aga kui see uuski aku paari kuuga läbi kõrbes, jõudsin järeldusele, et viga on ikka telefonis. Eks ta oli selleks ajaks kümmekond aastat vana ka.

  5. Catalina – no ega peagi.
    Samas nagu näha siinsamaski, on inimestel töökorras vanu telefone. Aga heategevusvõrgustikku vist ei ole, las lapsed mängivad.

Arhiiv

Hiljutised kommentaarid

Sliding Sidebar