Jälle head uudised!

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Aitäh lingi eest sellele loole! Lugesin läbi ja tulemus on see, et tõmban praegu netist “Ebamugavat tõde” ning teen iga vaadatud minuti järel uue “preview”, sest ei suuda ära oodata, kuni terve fail kohal on 🙂

  2. Absoluutselt teemaväliselt – saates “Kes tahab saada miljonäriks” oli just küsimus, et kes Ameerikas elanud eestlastest on kirjutanud raamatu “Minu Ameerika” 🙂 Arva ära, mis oli õige vastus 😉 Nüüd sa oled kuulus 😛

  3. minu meelest oli Al Gore’i dokumentaalfilm liialt tema elulugu tutvustav ja jäi mulje nagu ta kiitleks liiga palju, et vot küll ma olen ikka äge mees. oleks tahtnud rohkem rõhku kliimaporbleemidele. see osa oli muidugi äärmiselt huvitav ja hästi tehtud.

  4. Tjah, aga samas isiklik lähenemine aitab paremini inimestel kaasa tulla…

    Kuulsin jah juba mitmetest allikatest, et oli “Minu Ameerika” kohta küsitud.
    Aga mis vastusevariandid olid?

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar