Huvitavaid lehekülgi…?

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Võin soovitada minu erialasse puutuvaid veebikülgi:
  http://www.greenmeetings.info/
  http://www.epa.gov/oppt/greenmeetings/
  http://www.bluegreenmeetings.org/Links.htm
  Ka konverentsid lähevad järjest “rohelisemaks”, seda alates hotellivalikust (vali hotell, mis järgib rohelisi nõudeid) kui toiduvalik konverentsiks (kohalikud tooted, mitte need mida peab Mehhikost kohale vedama, jne…). Kuipalju Sinul oma raamatu kirjutamisel sellest abi on, ei tea, aga ka turism võib olla öko, seda kindlasti! Kas asjad on niipalju edasi arenenud, et soome turistid (tinglikult nimetatuna – tegelikult käib see k6ikide turistide kohta) hotellides oma õllepurgid-pudelid saavad õigesse kasti pandud? Teise riiki minnes pahatihti ei hoolita nõuetest ja puhkuse ajal on minnalaskmise meeleolu…
  Hotellid küll juba küsivad, kas tahad rätikut ja voodipesu vahetada ja annavad võimaluse seda mitte iga päev teha. Kodus ma ju ei viska saunaline peale ühte kuivatamist pessu, miks siis hotellis see peaks põrandale hunnikusse minema? Sama kehtib voodipesu kohta – kord nädalas peaks mu arust ju küll olema (või olen ma kohe eriti lohakas ja must inime?). Paar-kolm ööd samade linade vahel kannatab olla küll, olen proovinud!
  Kui tunned rohkem huvi selle rohelise konverentsinduse vastu, siis joonista, võin ka rohkem infi saata.

 2. Tere Epp,

  Taaskasutus/uuskasutus ideid saad näiteks Uuskasutuskeskuse projekti Uus Elu kodulehelt http://www.uusi-elama.info/index.php?m1=242&lang=17. Ideid on seal nii meilt kui mujalt maailmast.

  Ehk on abiks!

  P.S Ega sa oma raamatus säästva tarbimise ja supermarketite teemat ei kajasta? ja maheturgude teemat? sellega seoses on mul ka linke ja mõningaid teadmisi ja kogemusi!

  Parimat,
  Kerli

 3. Käsitöö kohta eestikeelsena leiad palju infot Isetegija.net -st
  Seal on palju koostegemise projekte – üks näiteks on vanade riiete totaalne muutumine.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar