Meestest, lihtsalt

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Tead, mis ma eile mõtlesin, kui öösel selle kõik korraga läbi lugesin? Mõneti mõtlesin sarnaselt. Et jah, ma tegelikult ei tea, kas see ikka on nii hea raamat, kui ma arvasin. Kohati on ta ikkagi rabe, on (vähemalt minu jaoks) aru saada, et mõned lood on kirjutatud täiesti erinevatel eluperioodidel, erineva lähenemisega. Ja mis ma veel vaatasin – tehtud vead korduvad. Aga eks elus olegi nii. Koguaeg teeme samu vigu, ja lõpuks, kui hästi läheb, siis õpime neist.

    Ja mis ma veel vaatasin – meie peategelasele väga meeldis veini juua kogu aeg 🙂 Või kuidagi päris sageli tuli ette.

  2. Aga teate, minu meelest selles rabeduses ongi võlu. Kuigi jah, ses mõttes on Epul õigus, et see üks ja läbiv, ehk Naine jäi kuidagi ebamääraseks kogu selle meestekupatuse juures. Teisalt, ehk pidigi jääma, sest igaühel, kes nendest meestest loeb, tekib oma peas mingi kujutelm ka sellest naisest.
    See on aga kahtlemata hästiloetav “naistekas” – ja mitte säärane imalmagusroosa naistekas.

  3. mina ei julge seda raamatut näppu võtta ega lugeda, saan lõpuks teada, mis loom ma selline olen ja siis… mida või keda ma ülejäänud elu uurin.
    Ei, parem mitte;D

  4. Ma arvan, et see Naise ebamääraseks jätmine oli hea, kuna suur osa nende juttude tõmbest peitub lugeja samastamise võimaluses ja kui see Naine oleks spetsiifilisem, siis see lõhuks seda effekti.

  5. Peaaegu olen labi lugenud ja pean utlema, et olen taiesti depressioonis. See raamat pole uldsegi meestest vaid naistest – naistest kes lasevad meestel ennast ara kasutada ja ma ei tea milleks… Ma olen vist ikka toeliselt naiivne. Ei suuda uskuda, et selliseid lugusid olemas on…

    P.S. Huvitav on lugeda igal juhul. Aga tuju teeb kurvaks ikkagi…

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar