Kiirelt paar tähelepanekut

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. heh, kasvage suureks ameeriklased, belgias olen mina suppi kilekotis müügil näinud ja Soomes on veel nooremad rasedad tänaval – Soomes hakkavad kodu mängima juba gümnaasiumis, st kokku elama, ja pea need lapsed siis ei tule. Ülikoolis on kõik juba isad ja emad mul siin.

 2. aga tõepoolest, piim kilekotis. pakiga on muidugi ka, kallim on. aga täitsa huvitav, meil on piim iidamast aadamast juba kilepakendis, tegelikult on ka need tetrapakid varasemast ajast, ainus, mis kadunud, on piimapudelid. ja jumal tänatud.
  kindlasti ei saa see olla mindi eesti eri, seadmed on ju sisse ostetud. mindi euroopa friiklus siis 🙂
  eesti mehed on paljud küll välismaal ehitamas, aga tegelikult hakkavad vist juba vaikselt tagasi tulema. mis mulje siis jääb, et mehed panevad naised paksuks ja siis ise soome laiama? 🙂
  aga rasedaid on lihtsalt palju vist. emapalga sündroom. see peaks neile küll üllatus olema, meerikamaal vist nii heldelt riigipoolset toetust ei jagata.

 3. Belgias näiteks ei ole piim kilekotis, on tetrapakis või pudelis. Pudelis küll ainult steriliseeritud kujul. Ma tahaks hoopis piimameest. 🙂
  Ja Eesti esmasünnitaja on tõesti suht nooremapoolne näit vananeva Lääne-Euroopaga võrreldes. Aga mulle üldse tundub, et põhjamaalased näevad oma ea kohta nooremad välja. Blondim pea, hele nahk? Ehhee, külmas säilib liha kauem värske. Sest ka mina olen vaielnud piletimüüaga, et ma ei ole 25. Kui sa oled juba 30, siis on see päris meeldiv vaidlus päeva lõpetuseks.

 4. Mehed on ju tööl sel ajal, kui rasedad ja väikeste lastega kodused naised linnas ringi jalutavad päevasel ajal. Puhkus kestab tavaliselt 28 päeva ja võetakse reeglina juulis. Ja noored meestudengid on kuskil grüünes ning saabuvad Tartusse viimasel hetkel. 🙂

 5. Tartlasel on õigus, jalutavad ikka rohkem need inimesed, kellel on vaba aega rohkem käes. Ehk siis lapseootel või väikeste lastega või muidu kodused naised.
  Aga piim on kilekotis seepärast, et saaks kilevaipu teha 😛 Või siis sellepärast, et selline pakend on odavam ja meie tarbijale hinna poolest sobivam.

 6. Mäletan lapsepõlvest Pärnus, et mujalt Eestist külla sõitnud sugulased imestasid ikka, et meil on piim kilepakkides. Mujal oli enamasti pudelites, pooleliitrised ka kolmnurksetes pakkides. Nii et äkki need kilepakid olid ikkagi mingi Eesti või lausa Pärnu uuendus?

 7. Ma arvan, et meie rahvast on lihtsalt heade geenidega õnnistatud. Säilime jah kauem nooruslikud, aga minu meelest näevad jällegi vanurid Eestis vanemad välja, kui need siinsed… Mingi hetk siis lõppeb meie eelis ära ja nemad jõuavad järgi? Või on see selle pärast, et meie praegused vanureid on elu rohkem räsinud? Kui meie põlvkond vananeb, kas käime ka siis beezhide shortside ja BAHAMAS t-särkidega? 🙂

  Kilepiim ON friiki värk…

 8. Nõustun Lilly`ga. Olen 25, kuid korduvalt on mind peetud 15-16. aastaseks. Sest ma pole kunagi juukseid värvinud ega kanna meigikihti ning mul on sale piht. Teisest küljest olen mõelnud, et äkki on mu olekus või käitumises midagi lapsikut. Samas, kui olen näinud soome teismelisi, siis tunduvad nad kuidagi “eakad”.

 9. Nii kihvtid tähelepanekud neil. Tutvustage papale kärbsepiitsa, kui see ei ole vastuolus teie rohelise elulaadiga. Ma saan aru, et ta on parajalt hasartne inimene ja siis oleks tal pidev tegevus eestis olemise ajal kohe olemas ja ta tunneks end kasulikuna.

  Aga kuidas sa tarvitad ainult pool kilepakendit näiteks? Paned kuidagi millegi vastu seisma? Laiali ei jookse? Valad mingisse anumasse ringi?

  Pervertne asi ikka kuidagi. Libe, limane ja vetruv. Fuh. Blähh!

  Samas, ehk on seksikas hoopis? Pole ise seda vaid osand nautida?

  Freaky.

 10. ompsus- piimapaki hoidmise kannud, plastmassist on lausa olemas ja juba aastaid

  Epp- tänud laheda kirjutise eest, sinu eelmise kirjutise järel ma just mõtlesingi et võiksid oma äia-ämma näitel kirjutada ameeriklaste juhtumistest Eestis, see ei ole niii isiklik vast

 11. häh, piim kilekotis on ju jumala loogiline värk! mulle on hoopis arusaamatu, kuidas usas (filmides ju näidatakse?) on piim ja mahl mingites plastmassist kanistrites (nagu meil auto klaasipesuvedelik) 🙂

 12. Ja 20ndates naised saavad kõike tervemaid järeltulijaid. Nii vaimselt kui füüsiliselt. Igati positiivne nähtus – kui rahva tulevikule mõelda.

 13. Mulle meeldib kilepakis olev piim. Ma muul kujul seda poest ei ostagi. Kui just lasteaias pole tetrapakke vaja. Ja siis ka ostan pigem mahla.
  See selleks. Sest ega minagi tea täpselt miks ta kilepakis on.
  Aga kunagi oli just minu isa see kes mõtles piimakombinaadis välja loenduri kilepiima pakendamise masinale. Suur artikkel oli isegi Rahva Hääles selle kohta. Teda nimetati eesrindlikuks töötajaks isegi…

 14. Kilepakipiim ongi loodust säästvam, neid kartonge ei võeta mitte kusagil vastu. Britid mõtlevad just sellepärast piima uuesti kilesse pakendama hakata, kunagi 70-ndatel oli seda isegi tehtud. Praegu on suurem osa poes müügil olevat piima plastmasspudelites.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar