Tänasest loost

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Neid Õuna-raamatu kajastusi on vist veel ka blogides olnud, aga Õuna-raamat pole mitte Petrone Print, vaid Pegasuse kirjastus, nii et seda ma oma kodulehe jaoks ei kogunud.
    Muidu ma ise olen Õuna-raamatuga rahul, antud tingimustes (iga pisike osa vaja nn naelaga lõpetada ja pinget üleval hoida jne) just see, mida me alguses tegema hakkasime.
    Ning minu jaoks on seal küll sees teine tasand, mille epiloogid avavad. Aga iga lugeja ei pea seda teist tasandit niimoodi kätte saama, nagu mina selle (kirjutades) sain. Igal lugejal on õigus oma arusaamisele.
    Aga. Mis puutub kriitikasse, et niisuguseid asju ühe välismaareisi ajal ei juhtu, siis – mul on andmeid, et juhtub küll, ja just ahelreaktsioonina võib üks asi viia teiseni.

  2. Wow, arvustus oli tõesti vinge. Ja punastamise sortidest peaks see vist kõige parem olema. Rahval tundus olevat ka palju öelda, aga komme lugeda väga kaua ei kannatanud – arvustus käis vist väga inimestel “kurat-tal-läheb-hästi” närvi pihta 😛

Arhiiv

Hiljutised kommentaarid

Sliding Sidebar