Pesapunumisinstinkt

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. midagi selles, kuidas sa kirjutasid uue kodu leidmisest, pani mind uskuma, et tegu on õige asjaga…

    ja endiselt: kui on vaja laenata hekikääre või muud aias /majas vajaminevat või niisama abi vaja, siis kirjuta julgesti. elame üsna teie lähedal. meili sa vist näed.

  2. Mnjah, selle remondiga on nagu on. Meie küll renoveerime, kuid eelarve on 3X suuremaks paisunud, kui algul planeerisime. Sest…üllatusi iga nurga peal. Aga see eest saab hää, ma loodan. Kuna valmis saab, ka ei tea, sest ka planeeritud ajakava on lõhki mis lõhki. Aga tegelikult on ju tulemus tähtis ja hea enesetunne saavutatu üle!? Igal juhul edu! Ja väike (positiivne) depressioon on minu arvates vaid edasilükkav jõud asja juures:) (Räägib inimene, kes oma majakese juures aina peast kinni hoidis, kui see ebavajalikku välja lammutades järjest hullem välja nägi…)

  3. 😛 mai taha nüüd entusiasmi jahutada ega midagi, aga igaks juhuks vist on targem arvestada sellega, et ei lähe ainult kuu.
    meil oli sama plaan – juulis kolime sisse (korterisse, kus oli ainult wc-pott ja veetoru) ja kohe hakkame tegutsema ja no hiljemalt augustiks on KÕIK valmis.

    reaalsus on see, et esikut tegi töömees veel novembris ja trepikoda on siiani lõpetamata.
    ma ei väida nüüd, et kõigil nii käib ja alati peab nii minema, meil on rahalisi ressursse ka muidugi tunduvalt vähem, aga tihtipeale tuleb muid takistusi ka vahele.

    aga edu igal juhul. remont on lahe. kuigi mina töömehed jätaks välja nii palju kui võimalik ja teeks võimalikult palju oma kätega, aga no saan aru, et Anna pärast ei saa 🙂

  4. Ma ei olegi aru saanud, et kas see koht on teil yyritud v6i ostetud? Kui yyritud, siis mis loogika alusel peate teie yyrilistena seda korterit remontima?

  5. Üüritud jah, kolmeks aastaks ja lepingu kohaselt teeme remonti teatud – päris suure – summa piires. Ja igakuiselt makstav üür on üsna väike (esimesed pool aastat pole üldse).

    Ma arvan, et see on meile hea leping, ja samas ka teisele poolele hea. Meie ei oleks suutnud Tähtveres suure aiaga eraldi maja osta ning ka tavalised üürihinnad selliste tingimuste puhul on tohutult suured, vaadake ise kinnisvaralehekülgedele.

    Mis üllatustesse puutub, siis neid jah jagub. Täna tuli koos vana tapeediga igavene hunnik pudedat seina ka maha… ;(

  6. kuu ajaga selline remont är teha, isegi koos töömeestega, see on killuke huumoriajakirjast:)
    aga mis siis, peaasi on pealehakkamaine

  7. No mitte päris kuu ajaga… Ma sain võtmed kätte 20. juunil ja plaan on vanast kohast asjad ära kolida 3. augustil ning et päris valmis on 1. septembriks… Vaat nii, aga nüüd piip ja prillid ja objekti pääle 😉

    (Ahjaa, kui kuupäevadele jutt läks, siis 21. juuli on ju veel lapse sünnitähtaeg ja pärast seda ma ilmselt väga seal enam ei korralda ;))

  8. Kas te siis peate selle asbesti ja vanade pliiv2rvide tolmude keskel m6nda aega elama? Ei ole kindel kes siin kasuliku diili sai. Kaval tegelane igatahes kes teid n6usse r22kis. 10 pointsi sellele sulile nutikuse eest ja teile j6udu sellest jamast elu ja tervisega v2lja tulemast.

  9. kui mina oma vanas elamises remonti tegin, siis avastasin ka ühtäkki, et pool seina tuli koos tapeediga maha.. mis muud, krovisime taas ära ja ajasime ühtlaseks.. suur töö oli..

    aga jah, nii nagu eelnev kommenteerija väidab arvan ka mina, et tegelikult ei ole sul ju üldse hea selles tolmus ja haisus olla ja kui laps tuleb, siis ammugi ei ole see tore tema tervisele..

  10. Ise tegin selle ettepaneku, maja pakuti tegelikult üürile poolikuna (või tudengitele, tubade kaupa)!

    Laps ei sünni ju tolmu ja haisu. Meil on korras korter ka. Aga ma tõesti ei jaksa hetkel kõiki neid süsteeme seletada… Tolmude sees me kindlasti elama ei hakka (olen selleks liiga tervisefriik ;)). Täna oli seal abiks 7 inimest ja asjad liikusid nii kiires tempos.

  11. Kindlasti eksisteerivad ka mõlemale poolele soodsad lepingud, nagu on olemas ka kompomisslahendused. Ära lase ennast heidutada igasugustest arvamustest. Loodetavasti on sul ikka tuge Justinist. Tulen siis vaatama, kui valmis saad ja laps ära sünnib.

  12. Ma tulen vaatama siis, kui mu laps ära sünnib – jalutuskäigul. Enam pole kaua ju jäänud, ja remont on jube.Eriti, kui kiire on sellega. Õnneks meil sai valmis, aga vastupidiselt sinule elasime meie tolmu sees. Hea oli, et eriti ei pidanud koristama kaks kuud . Ausalt öeldes ei kujuta küll ette, et sa nii kiiresti seal remondi valmis saad ja eelarve piiridesse jääd. Mis siis, kui rohkem kulutad, kas omanik arvestab siis selle ka tagasi üürirahast ?

  13. jaa, remondiga-ehitamisega nii, et planeerid küll ühte, kuid reaalsus näitab midagi muud. Näiteks tellisime endale kraanikausi poest ja öeldi, et nädalaga saab kätte, nüüd aga tiksub pea kuu täis. enne kraanikausi kätte saamist ei saa köögimööblit ka tegema hakata…
    Me ehitame oma maja ja lootsime ka lapse sünniks vannitoa valmis saada – kuid praegu on seal samasugune auk nagu Sul 🙂 Meil ca. 2 nädalat rohkem aega lapse sünnini ku teil. aga vee vast saame sisse, isegi kui vannituba valms ei jõua. ja mõttes olen juba loobunud, et jõuame, see annab tohutult palju vabadust juurde, muidu ikka stressasin, kas jõuab või mitte….

  14. Hihi, meil oli vaid tulevase lapse tuba vaja ära remontida enne tähtsat kuupäeva. Nii palju me seda edasi lükkasime kuni laps kolm nädalat varem hoopis ära sündis 🙂 Siis läks issil äkki kiireks. Õnneks nii väike laps veel oma tuba ei vaja.
    Aga Eppppp, sa võiksid kuskil ka sellest kirjutada, mis Marta asjast arvab. Nohh, et saab vanemaks õeks. Kavõi tema blogis ( mis on sul tihti unarusse jäetud)…
    Tegelt ma tahaks ka üht kõhupilti raskelt näha…

  15. No mina ei tea, ikka on remonditud ja lapsed sündinud poolikusse remonti, mis siin dramatiseerida. Elu ju selline, ajastumise küsimus. Kui titt tahab sündida enne kui viimne värvipiisk elamises kuivanud, no las ta siis sünnib, sulgub üks uks, avaneb teine. Jõudu ja vastupidamist, Epp!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar