Paar remondikildu

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Ma hea meelöega ühendun suga, ehkki mööblit ei taha.
    Mitte selles mõttes, Justin ei pea närveerima

  2. Oijeerum, ma olen ka oma remondimeestega pidanud maha hunniku dialooge, kus mu iga teine lause algab sõnadega: see on vana korter. Ja sinna juurde: siin võivadki seinad natuke laines olla, siia ei tule kipsplaati/seineksit, jah ma tõesti kavatsen need liistud sinna tagasi panna jne. Ja vastu tulevad pikad pilgud, mis suunavad mind hullumajja või süüdistavad elu raskemaks tegemises. Aga lõpuks nad nagu mõistavad, et mul on õigus omas korteris napakas olla.

  3. Üleeelmisese postituses küsisid, kuidas PVC-d lahti saada. Ma konsulteerisin nüüd ühe inimesega, kes on seda teinud ja ta arvas, et kõige targem oleks pvc kõigepealt terava noaga (tapeedi nuga või midagi sellist, millel saab tera ära murda) ribadeks lõigata (ca 40 cm ribad) ja siis jõuaga lahti tõmmata. Kui PVC on ära võetud, siis on näha ka mis seisukorras põrand seal all on (tähtis on, et ei mädaneks, hallitaks).

  4. a millist mööblit sa pakud.
    Köögilaud ajaks mind ka raskelt täkku täis
    Tooks selle kasvõi seljas Errverre

  5. ma võib-olla huvitaks ka mõnest mööblist.

    lendan pesast välja ja alustan nelja seina ja kraanikausikapiga, hea meelega vaataks üht ja teist…

  6. WC potti tuleb ikka kõvasti vett lasta. Vastasel korral lisaks ummistusohule jääb potile külge kuse ja sita hais, mille eemaldamiseks vaja kasutada keemilisi vahendeid ja ikkagi ohtralt vett. Nii et minu meelest torumehel õigus, et pole mõtet veega tirtsutada. See ökonoomia ei tasu ära.
    Kokkuhoiukoht oleks olnud vanni asemele dušš. Aga see teil juba otsustatud küsimus, sest lastega on vann ju mugavam.

  7. Ei tule kahefaasilise WCga mingit haisu!
    Ausõna. Meie oleme kasutanud ca viis aastat ja no problems. Kui rohkem asja ära uhada, kasutad ju suuremat faasi.

  8. No jääb hais. Ausalt. Meil kahefaasiline, aga nr 1 puhul kasutame suuremat nuppu ja nr 2 puhul vajutame mõlemale korraga – st siis topelt. Mul vanemad sellised kokkuhoidlikud ja kasutavad sellist veesüsteemi nii nagu ette nähtud ja olgem ausad – kusehais tuleb potist, kuigi potti pesevad vähemalt korra nädalas. Sama probleeemi tavapärase kasutuse korral olen kuulnud ka mujalt.

  9. Ei jää haisu 🙂 Olen ise selline sirtsutaja tüüpi (eee, vee pealelaskmise mõttes siis :D), st enamasti lasen ikka vähe vett peale. Ja kõik on ok. Muidugi kaant oleme harjunud kinni hoidma – äkki need haisu üle kurtvad inimesed hoiavad kaane lahti?

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar