Teispoolsusest veel

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Kinnisvaratehingute kohta niipalju, et kindlasti loeb väga palju just inimeste st eelmise ja uue omaniku keemiast. Mina müüsin oma maja ja ostsin korteri just selle meeldivuse pärast. Ma arvan, et sarnased inimesed armastavad ka sarnast elukohta. See kui sa näed, et seal elas enne sulle meeldiv inimene on kuidagi turvaline. Ma ei oska seda täpselt seletada. Pole vist enda jaoks sed alahti mõelnud.
  Nii ka nende teispoolsuse teemadega.
  Olen aastaid seda kõike üritanud vältida. Ja meelega.
  Sellel on liiga palju põhjuseid.
  Aga kunagi oli see kõik minu jaoks vägagi selge ja isegi liiga…

  Edu!!!

 2. see on küll tõsi, et sarnaselt inimeselt on hea kodu osta. meist, endisest kinnisvaratehingu partneritest, on peaaegu et sõbrad saanud.

 3. Ka mina sain oma pesa omanikuks tänu sellele, et korteriomanik ütles, et tal on minu suhtes parem tunne. Tegelikult oli juba enne mind üks mees seda korterit vaatamas käinud ja ka öelnud, et ostab ära, aga ikkagi sain mina selle endale. Omanik ütles nii ilusasti, et tal on tunne, et ma sobin selle korteriga kokku 🙂 Maakler küll üritas ajada veel, et ta ikka näitaks teistele soovijatele ka, aga omanik teatas konkreetselt, et tema müüb mulle. Ja ka minul oli kohe see “oma” tunne ja teisi kortereid ei läinudki enam vaatama. Ning ausalt – ka 6 kuud hiljem istun ma vahel keset tuba maha ja õhkan õnnelikult… 🙂
  Inimesed peaksid rohkem oma alateadvust usaldama…

 4. Meie ostsime oma maja äärmiselt ebameeldivalt omanikult 🙁 Ratastoolis võimukas lesk, kodust põgenenud tütred, keda isa oli ahistanud, vaimupuudega poeg, mustus ja lagunemine…..
  Jõle! Aga maja ja tohutu aed justkui haarasid meid endasse, “näe veel 5 meetrit sinna õunapuude vahele ja siis tuleb krundi piir,” ütles maakler.
  Hoolimata juttudest, mida naabrid eelmiste omanike kohta on rääkinud, tegin südame kõvaks ja mõtlesin: oli mis oli, minu kolme lapse uus puhas energia on nii võimas, et midagi halba ei jää siia pidama. Ja praegu, pärast viit aastat väsimatut remonti ja aiatööd tundub mulle, et maja on meid omaks võtnud ja kuidagi tänulik isegi. Ometi keegi hoolitseb ta eest, keegi sööb jälle aias õunu ja istutab lilli…

 5. Tõesti hea on siin uusi postitusi näha.

  Minu emal on ka muideks selline võime, s.t. vastuseid ette ei tule, aga omi mõtteid kuulen temalt küll alatasa. Mitte nii, et oh ma just mõtlesin seda eile, vaid nii, et mul oli just suu lahti, et samu sõnu välja lasta. Ja väga tihti teeme omaette mingeid plaane ja kui teineteisele neist räägime, siis tuleb tihti ette, et teisel on osa sellest juba tehtud. Enamasti on see naljakas, aga vahest kui tuju on kehv, siis ajab närvi ka 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar