Ega keegi soovi Tartus imeilusat korterit üürida

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. No kui sa pakuks natuke väiksema üüriga kohta, siis võtaks küll ära. Otsin praegu sügiseks elukohta Tartus.. Aga 6500 on tudengi kohta ikka liiga palju.. :S Midagi odavamat pole? 😀

  2. Võib juhtuda, et see korter, mida Justin praegu kasutab kontorina, jääb ka tühjaks (see on meil ostetud), see on 15 rm ja renoveeritud, pisike ja tuleks ka suht pisikese üüriga). Aga me pole veel kindlad, kas on seda sügisest ka vaja või mitte meil regulaarselt kasutada.
    Kui üürime selle välja, siis kuulutan seda ka blogis! 😉

  3. Kui see tüli ei tee, siis võiksid saata küll pilte emailile. Mind hakkas asi igatahes huvitama.

  4. Mina lähen nädalavahetuseks Tartusse sõbrale Tähe tänavale külla, kui tuleb üks seltskond meie tagasihoidlikku grilli piidlema, tegelikult üht korterit. Vaatan, et kangesti on selle Epu moodi, kellele ma omal ajal ülikoolis kaameramees olin, kui ta katoliku koolis üht vahvat dinosauruste vastu huvi tundvat poissi portreteeris, aga kuna see naisterahvas ei tee mind ära tundma, siis arvan, et ju väline sarnasus. Mõne aja pärast tunnen huvi, et kuis mu naisel-lapsel teiste sõprade juures Õnne tänaval läheb. Ja kuulen, et juhtumisi on seal Epp Petrone maja vaatamas. Olla tulnud just Tähe tänavalt samuti üht korterit vaatamast. Vaat siis.

  5. Piltidega on nii, et… täna on mul jube kiire. Valime Petrone Print kodulehekülje jaoks võimalikku avapilti 😉
    Ega jõua täna kodu mööda spets kinnisvarapilte teha.
    Aga vaadake, kogu interjöör peaks näha olema Marta blogides http://www.martaest.blogspot.com ja http://www.martaeng.blogspot.com
    Kellel sellest vähe, meilige ja pärast homset võin pildistada veel!

    Kuule niiöelda Temru! Ma piidlesin sind küll, aga mõtlesin, et kui sa tere ei ütle, siis sa U… ikka ei ole! Näedsasiis. Ikkagi olid.
    Ja seal Õnne tänaval, kus su sõber elab, seal oli lapse nimi Marta. Ja majaperemees oli jube tuttava näoga ka, ma tegelikult hakkasin kahtlustama, et olen temaga ka üle-eelmises elus suhelnud. Äkki olingi siis.
    Eesti on küla, Eesti on seeneniidistik! Tore on siin teha raamat tiraazhiga 1000 ja elada miniatuursel skaalal, kus kõik tunnevad kõiki 😉
    Aga tule homme esitlusele?!

  6. küll Sa oled armas, ja väga mõnusa südamega inimene, Epp.

    (kaks aastat Hiinamaal olemist on jätnud mu Tallinna kodu Võõraste meelevalda, ja kuigi ajan asju ühesama tubli Maakleriga, on inimesed seal vahetunud erinevatel põhjustel. peale pedandist sakslase ja joviaalse ameeriklase meenub üks eesti neiu, kes mu kodusse kolides juba kuu pärast elukaaslasest lahku läks!)

    aga kiita tahtsin ma Sind hoopis. et omanikule selliselt uut üürilist otsid. minu üürilised pole selle peale kunagi tulnud..

  7. Korteri üürikuulutus on nii kena… Aga jah, selline summa on päris suur… Väike korter tekitab rohkem huvi 🙂
    Tore kuulda, et Tähtverre kolite… Ise elan siin praegu ja paremat kohta Tartus ma ei tea! Ööbik laulab viimased paar nädalat öösiti akna taga nagu segane 🙂

  8. Selge. Aga kui väike korter uuele ringile läheb, siis anna teada (maili sa vist näed..). 🙂

    Ja õnne raamatu(te) puhul! 🙂

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar