Täna on Pargi tänaval talgud

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Hanna Saskia korjas terve õunaaia lilledest puhtaks ja seetõttu pidime neid siis vaasi viima minema- seega piirdus minu ühiskondlikult kasulik töö 1 tunniga (kui sedagi).
  Teie olite kindlasti tublimad ja saite pärast preemiaks limpsi ja vorstikesi (ma nägin neid küll seal auto pagassis)? Mmm, tekkis küsimus, kas tegite vorstikesi grillil? Ja kus siis, sealsamas, või kutsuti kiriku õuele tossutama? 🙂
  Tegelt tahtsin seda öelda, et peaks ikka Marki (minu sugulane, tegeleb Eestis olles peamiselt tõlkimisega) ja sinu mehe kokku viima, ehk saavad kuidagi teineteist toetada. Vähemasti ma arvan, et inglise keeles vadrutamist näeb Mark vaid unes! 🙂 Olen kindel, et ta sellest ära ei ütle.
  Kena laupäeva jätku!

 2. Monika, ma proovisin sulle mailida, aga tuli tagasi. Meili mulle ja saada oma telefoninr?
  Ja kindlasti selle Markiga tahaks ka kokku saada.

  Me olime umbes kolm tundi kokku, limonaadi saime, aga vorstikesi mitte. Koristajate hulgas oli ka Kanadast pärit paar (misjonärid), kes 10 aastat Tartus elanud ja kes teadsid väga hästi Tartu-ingliskeelsete inimeste võrgustikku. Naistel on teeõhtud ja lastel on mängupäevad, mehed on rohkem ula peal…

 3. Tere, Epp!
  Mul on sulle hoopis teemast mööda küsimus, aga ma olen hetkel liiga laisk, et hakata mailima.

  Teema on lastekodud. Ma tean, et sa mõni aeg tagasi rääkisid seal kaasalöömisest ja mul on praegu väga suur tahtmine mingis vabatahtliku formaadis just väikelapsi aidata ja usun, et mul oleks neile ka üht-teist pakkuda. Imelik on aga see, et mitte kusagil Internetis ei olnud infot võimaluste kohta (v.a. tugiisiku programm, mis puudutab suuri ja millele ma ka jah-sõna andsin). Kas sina lihtsalt otsisid mingi lastekodu aadressi üles ja astusid uksest sisse? Kuidas sinna üldse abi pakutakse?

  Hästi tänulik oleksin lisainfo eest.

  Tervitades,
  M

 4. 9nda mai suuremate jamadeni on veel ainult natuke aega j22nud. Korralikud eesti pere-emad peaksid praegult perele kuivikuid ja vett koguma.

 5. Mia! Vabandan, et alles nüüd vastan. Aga ma ei tea midagi sel teemal. (jälle üks hea artikliteema: konkreetset infot vabatahtliku töö kohta). Mina su asemel lihtsalt helistaks mõnda lastekodusse.

 6. Kurb, et siia enam üldse postitusi ei ole tulnud. Kui Epp New Yorgis elas, siis oli ikka väga põnev siit igasugu seikadest lugeda..

 7. Nojah, eks see ole energia jäävuse seadus. Energia ei teki ega kao, vaid muudab oma vorme. Ma loodan, et varsti jälle blogi vormi ka midagi jõuab…

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar