Uniselt ja kiirelt

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. ma teadsin, et sa rohelist valisid
  Ma ise valisin sotsdemmi

  Kle, mis sest euroblogist saab? Mult mitmed inimesed küsinud on? Ja ma ei taha kirjutada, kui teised nagu eriti ei kirjuta.

  Aga üritus ise on lahe ja populaarne muide.

 2. Olin peaaegu 100% veendunud, et Sinu valik on rohelised. Ja on nagu südantsoojendav, et suguvõsa on isamaaline. Sest olen ise samuti, isamaa sutamisest peale. Selles asutamises osales ka minu Jaan, see on üks trump, miks olen püsivalt selle valiku juurde jäänud.
  Süda muutus rahulikumaks, et Su selleaastane India-reis ära jääb. Tuleval aastal – ei tea, kas Jaanist oleks sellisel reisil osalejat. Temal on ka mõningaid ettevõtmis olnud. Vene aja lõpul käis ta matkamas Turkestani kõrbes, kus tal tuli päästa kaasasolnud neiukesi kohalike meeste ostusoovide käest. Mõni aasta hiljem tegi ta hääletamisreisi Prantsusmaale ja tagasi. Prantsusmaal oli ta siis mitunädalat ühes laagris Atlandi rannikul.

 3. Tiia – ma ei tea, kas see uus ajakiri “Naised” paneb oma materjalid netti. Ja ma ei tea sedagi, kas meie paneks seal avaldatud asjad avalikult ise üles. Põhimõtteliselt peaks need lühijutud ikkagi suve alguses raamatuna välja tulema.

  Andry – ma tegelikult juba vastasin sulle mailile, eksju, aga ma panen ka siia laiemale ringile vastuse. Natuke segane lugu. AEF rahastamine lõppes sellele Euroopa-blogile ära, ilmselt oli sealtpoolt lootus, et asi läheb nüüd ise inertsist edasi. Ma oleks ka teinud vabatahtlikult oma utsitamise, meeldetuletamise, toimetamise tööd… aga just samal ajal jäin ju vastikult haigeks ja nüüd vaatan, kuidas oma põhitöökoha Eesti Naise lugudega kuidagi hakkama saada.
  Ja seoses selle segase olukorraga pole ma ka oma selgitavat postitust Euroopasse ära avaldanud, ikka pooleli. Tegelikult mul oli jah algusest peale kolmekuine leping nendega, aga ma arvasin, et see on selline katseaja moodi asi. Et läheb edasi kas siis minuga või leitakse teine toimetaja.

  Ja mis tahvli ärakadumisse puutub, siis aitäh kaasaelajatele ja moraal kõigile – igaks juhuks – hoida oma tekstid mitmel pool.
  Kuulsin, et näiteks http://www.pilt.ee läks niimoodi uttu, et tuhanded inimesed jäidki oma piltidest ilma…

 4. Püsilugejatele mõistatus: miks ma lennukiga selle aasta maikuus sõita ei plaani? 😉

  Aga see on küll jama, et rongiga siitmaalt mujale välismaale ju ei pääsegi kui Moskvasse!?
  Või on tehtud korda see Riia ühendus rongiga? Kui viimati kontrollisin, siis ei olnud.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar